Gå inte på det här när det påstås smälla

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    kl

 

 

 

 

 

 

Skärmavbild    klDet finns tecken som går ut på att ett nytt häftigt kort kan komma att spelas ut, och jag börjar undra om inte makten gillar alternativmedia skarpt?

Det är främst de som för ut häftigheterna. NASA har ett kort i kortleken…  så vad NASA säger om anfallande astroider kan vi strunta i.

Om man ser till vilka enorma resurser som läggs ner för att skrämma folk / ha dem lågfrekventa så inser man vilket enormt hot högfrekventa är mot den rådande makten på Tellus.

Glöm inte att de äger Hollywood… så vi kan få se fasansfulla reportage… se video 2+3.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Tycker jag ser artiklar om asteroider som swischar förbi jorden väldigt nära hela tiden. Orkar inte läsa mer än rubrikerna och ibland ingresserna. Har varit tema i en del tv-serier också. Känns planerat allting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.