Det vet vi redan att det är Europa som drabbas, och London blir till aska

Det konstateras för hundrade gången att sanktioner mot Ryssland leder enbart till varubrister i Europa eftersom det är som en av mina indiska ”söner” sa mig då han  utrett ett par timmar:
-Ni har ingenting där uppe, inte ens mat.

Sanktionerna är en attack, bland många, på Europa. En tioåring i Indien vet att Europa är under attack, sen länge, det vet nog alla utom européen.

Video 2+3: Vi har inte ryssarnas underrättelsetjänst men det är ingen omöjlighet alls att hela arkitektligan sitter i London. Snacket om att bomba London ingår i Kuba-kris-reprisen. Väst ska helt sonika tagga ner pga räsla för krig på egen mark, något man är ovana vid sen ww2.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Väst kommer aldrig att fatta för än det blir allvar, att bli totalt utfattigt pga sanktionerna eller att bombas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.