En otippad vändning

Målet med den var att underlätta för Turkiets parlament att ratificera de två Natoansökningarna.
Källa, Lena Mellins text.

Turkiet har plötsligt fått ett parlament som bestämmer, och Erdogan tituleras president. Då har det hänt nått! Sen är tonen lika odräglig som vanligt.

Allt fler talar om att HAARP ligger bakom jordbävningarna, och två nya har tillkommit, och i video 2 har vi ett klockrent budskap; Turkiet kommer att säga ja till Sveriges Natoansökan. Då ställer man sig frågan om 6-7000 jordbävningar var påtryckningsmedel?

Det har varit flera tusen skalv, efterskalv, och det känns inte helt normalt – men jag kan inte varesig HAARP eller jordbävningar nämnvärt. Jag konstaterar främst att fler och fler tror det, och att Nato/ USA / Imperiet är gränslösa har jag vetat i säkert 45 år.

I så fall talar vi om psykopater, de hjälper gärna till att mörda folk, narcissister vill helst att du tar livet av dig själv.

Jag skulle bli noll förvånad, men kan det få turkar att backa? Det tror inte jag. Inte så länge som Muslim Brotherhood sitter i svensk riksdag, och har audiens hos statsministern.

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.