Blir du uppringd av ”Lena Holfve” så ska du…

Det fanns bara en, som jag vet om, som hade kunnat gå i land med projektet att utge sig för att vara jag och det var skådespelerskan Lena Nyman. Vi ansågs tala snarlikt men det var inte riktigt sant därför att Lena Nyman talade stockholmska genom näsan, och jag talar genom munnen.

Det hände flera gånger att vi förväxlades…
Polismästarens presschef gömde sig bakom en dörr, hos en kiropraktiker en gång, för att hoppa fram då ”jag” kom ut, och ut kom Nyman… En bjöd ut mig, och jag sa att jag är för trött, och personen gick själv till Stadshuskällaren i Stockholm, och hörde mig sitta där och tala i ett bås… där satt Nyman.

Nåväl, blir du uppringd av ”Lena Holfve” en hel natt så kan du börja med att göra ett ljudprov dvs lyssna på hur jag låter i verkligheten. Utredningen bör ta 30 sekunder, och sen är du klar över att det rör sig om en flying monkey, se video.

”Ulf Bittner intervjuar UMS grundare Lena Holfve om hälso- och sjukvårdsfrågor och lite annat smått och gott.”

En flying monkey är inte alltid medveten om att denne används
Gärningsmannen ringer upp Fru A en hel natt, utger sig för att vara jag, och Fru A kontaktar polisen, webhotell, Facebook etc. Gärningsmannen som ligger bakom använder alltså vanligt folk för att ge sig på t.ex. mig. Eller skapa vansinniga rykten runt mig.

Det var garanterat värre förr då galningar väntade ut en utanför porten, i T-banan osv – numera håller de sig på Internet – och läget i Sverige är sådant nu att var tredje författare lever under eller med hot.

Jag är en mycket rutinerad författare, som var mantalsskriven i media under 80-talet, och jag har rutiner avseende det mesta, och berörs inte av sånt här alls. Jag har sekretessadress i Sverige, jag är inte sällan på ett helt annat ställe än i TRNC, men läsarna tror att jag befinner mig där.

Du vet aldrig var jag är men du kan lätt ta reda på hur min röst låter!

Men den som blir terroriserad en hel natt av ”Lena Holfve” blir givetvis med rätta vansinnig.

Var tredje författare hotas | SVT Nyheter

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.