Bevis vem som bl.a avlönar ISIS-soldaterna

Det är många nu, också namnkunniga bloggare, som sprutar ur sig vad vi kan kalla för blint hat, som helt säkert är framkallat av rädsla, och då slutar de tänka???

Deras grundtanke är att om du är man och tillhör en viss religion, eller kommer ifrån ett speciellt land eller område, utför man med automatik gruppvåldtäkter, bränner ner, rånar samt infiltrerar rikets organisationer. De jobbar helt gratis åt just ISIS  och NWO och de reagerar som regissörerna önskar.

När det framförs blir det lätt ”hets mot folkgrupp”
Om de ändå kunde säga som det är; främmande makt attackerar hela väst och via ISIS, och inte minst Sverige, och ett bra ord är en militäroperation och invasion. Det vet tioåringar i Indien.

Då blir det inte ”hets mot folkgrupp”…
Jag hade en kort dialog med en bloggare men det går inte för de vill uppenbarligen att det ska vara så att om du är man och tillhör en viss religion, eller kommer ifrån ett speciellt land eller område, … så!!!

Jihadister gripna i Indien

OM det vore så skulle ISIS vara välkomna åtminstone i TRNC, Egypten, Saudi och så vidare… vilket de bevisligen inte är.

För mig som bor i ett muslimskt land blir allt detta märkligt men jag möter människor som t.ex. Bergklättrarsvensken som förmodligen är på väg till TRNC. Han gillar väl öns nyheter; ISIS suspects deported from Cyprus in last year.

Gränskontroll för att hålla ISIS ute

Andra får handla medan Europa debatterar

Saudi Arabia: Women jailed for supporting al-Qaeda – BBC News

Sheffield men jailed for funding Jihadists in Syria – BBC News

Saudi Arabia turns against political Islam

Libyan forces capture Egyptian jihadist Hisham Ashmawi – BBC News

Associate of Charlie Hebdo attackers jailed after seven years on the run

Court jails 65 suspected IS jihadists

Kiwi Jihadi’ Mark Taylor jailed in Kurdish prison

 

Ljus i tunneln!

Klicka

En mycket, mycket smart öst- och energiman hävdar nedan att sanningen kommer ut nu, och Plutokraften drar alltså  igång.

Rent historiskt är vi i en nedbrytningstid och när botten är nådd vänder det alltid. Frågan är var botten befinner sig.

Själv upplever jag att det är botten när man på allvar tror på att alla män ifrån ett visst land eller en religion är massmördare, och då man inte känner igen t.ex. soldater.

RT har avslöjat… västpressen tiger vem som betalar…

Det är som att påstå att alla jänkare tillhör Ku-Klux-Klan
Då har man i vart fall inte googlat ”ISIS” på engelska. I VERKLIGHETEN har ISIS utbildat såväl kvinnor som barn, och inför dem är nog västkulturen helt förlamad.

Det blir för mig konstigt då folk som vill rädda Sverige hjälper fienden så mycket som de gör genom att förvandla en allvarlig situation, Europas allvarligaste någonsin,  till en köns-religions-utlänningsdebatt.

Dolda ansikten är numera uteslutande kvinnoförtryck, och eftersom kvinnor alltid anses goda har man utbildat en hel drös sådana också.

I Asien sägs att Europa har tappat förståndet.. Jag börjar tro på det snart.

Det vore som om man hade förvandlat Hitlers påhitt till en debatt om tyskar.

-Titta! Titta, nu BOMBAR tyskarna, så typiskt tyskar! De är illa fostrade!!!

Inga fler resor!
När jag fick filmen högst upp i min Messinger, folk vill väl upplysa mig om faran, bestämde jag mig för att jag sätter inte min fot i länder där för många på allvar tror att ISIS-soldater utövar religion, en viss kultur, en speciell uppfostran, etc.

Jag håller mig i länder som har förstärkt gränskontroll pga ISIS; Norra Cypern, Egypten, Saudi, och de 40 övriga  länderna som jagar dem,  Indien, etc.

Jag har just upplevt de stenhårda gränskontrollerna pga. ISIS i en hel rad länder, och i norra Indien beslagstogs min påse med torkade ”old red chillipepper”, och jag frågade varför min present till chauffören rök.
-Security reson, mam.

 

Klicka

Vi ska få se mkt sånt här om energimannen har rätt – har han ofta
Jag hoppas verkligen att han har det, nu igen. Man kan alltid hoppas på att även sociologin faller… Jag lägger ut Kaypacha längst ner som också är inne på att nu spricker mycket.

Stor sexualbrottshärva avslöjad: Småpojkar utsattes för brutalt våld …
Forskaren: Vi har avslöjat Jack the Ripper
Präst avslöjad av dna – gripen för dubbelmord

Agendan är att sprida att Sverige behöver hjälp
Många av mina artiklar språksäkras därför att det är en sak att kritisera mitt land inför landsmän, och nått helt annat att tillåta översättningar och ev. bli använd. Programmet ger en bugg ni får stå ut med, ett tag till; det står en liten :sv-språkkod lite här och där.

Jobbar på att Sverige ska få ”hjälp”?

Helt inställd på religionsfrågan, och i verkligheten är ISIS inte ens religiösa men väl påtända

Texten förblir öppen så ska vi i den slutna gruppen hålla koll på ISIS internationellt framöver, som vanligt.

The death of innocent illusion,
Makes it hard to believe again,
But dream I will and with work and faith,
Be triumphant in the end.

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

2 Comments

  1. Det är mycket gråt om Skråmos föräldralösa ungar just nu i gammel-medierna. Margot Säger sig inte stå ut. Samtidigt som folk på Twitter anser att ungar ska stanna kvar nere i IS eftersom man inte kan lita på dem. Lite intressant att följa åtminstone. Personligr tror jag hela syftet är att ta just hit dem. Vi är ju en en humanitär superfeministisk stormakt. Enligt Dårhusets företrädare så är det så.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.