Antihjärntvättsskola och en befriad hjärna

Skärmavbild  kl

Indian Economy Overtakes Britain And Has Become Worlds Fifth Largest EconomyLängre fram, då vi kikar i backspegeln, kanske vi kommer att säga att mina texter 2018-2019 var en antihjärntvättsskola?

Jag vet inte vad du anser men jag upplever att vi är riktigt illa ute då man som student år 2015 tvingades skriva på Nationella provet att ”Indien är världens fattigaste land”.

När de i verkligheten är den tredje största ekonomin sett med köpkraftsögon och den femte största totalt sett.. (Vill man få vettigare bilder finns Annas bok ”Breven från Indien”.)

Lek på med den gamla världsbilden

n
Så brett är alltså Ryssland…

Du kan leka lite med Distanskalkylatorn så ser du snart vilken märklig världsbild vi har… eller kolla de videos jag har lagt längst ner. Inte en siffra är rätt…

Vi står inför en ny världsbild vad MSN än anser.

nEnergier
I Goa träffade jag Göte, som det kommer en artikel om inom kort, och han är energiproffs men arbetar inte med det utan driver ett café.

Göte lyssnade på ett par videos, och värderade indierns samtal med mig om vad jag ska göra i sex månader bla. täppa till mitt hörande öra. Det visade sig igår att Energisvensken har den typ av öronpropp jag ska använda…

Göte hittade inget fel avseende indierns samtal med mig
”Energisvensken”, som alltså också är proffs på energier, ska värdera såväl vad indiern säger i ett tiotal videos liksom att han ska utreda Götes energitexter.

n
Och så brett skulle Indien vara

Om även Energisvensken finner indiern seriös ska jag sparka igång det program, som indiern Skärmavbild  klvill se iscensatt, och som han nu har stöd av Göte för, och vars mål är att balansera energierna i min hjärna.

Det blir så här när man inte till fullo förstår saker till 100% själv. Då måste man backa upp sig själv med konsulter…

Jag har skrivit förr att jag är ingalunda nån energiexpert, men jag ska förstå det här till nyår, och jag har också påstått sen jag var 16 år att ”jag får alltid in vad jag behöver”.

Man häpnar… först kommer Energisvensken flygandes till TRNC, sen talar indiern länge och väl, och så Göte på det…

Det finns en viss chans att jag förstår det här till 100% och till nyår, med andra ord.

Vad kommer att hända om jag kör detta program i sex månader?
Skärmavbild  kl– Det blir ett helt nytt och bättre liv, sa såväl indiern som Göte och vi får se om de får rätt och jag antar att mina läsare lär kunna märka det? Inte för att jag klagar på det liv jag har nu.

Indiern sa också att ”då kompenseras den försvunna pensionen för detta styr även ekonomiskt flöde”, och det förstod inte Göte.

Indiern själv är mkt rik, så jag tror honom, även om Göte inte förstod just det
Jag får inte gå för fort fram, sa såväl indiern som Göte, för då blir jag trött och helt slut när vi öppnar upp min vänstra hjärnhalva. (Det är möjligt att jag får presentera / publicera de videos vi tog men först om sex månader. Jag skulle återkomma och be om publiceringslov då.)

Studera högra hjärnhalvan nedan
Och speciellt om du har läst mig länge, och så prickar du av vad du anser stämmer. De ord du ser är i mig förstärkta därför att jag bara hör på höger öra – all energi kommer in i min hjärna från den högra sidan. Den vänstra sidan är Skärmavbild  kltilltäppt pga ett dövt öra.

Du kan testa dig själv här
Testet säger samma sak avseende mig; höger hjärnhalva går på högvarv och vänstra är i princip helt instängd.

Det är således den som ska befrias med indiska metoder. Den som har satt sig in i utmattad.net vet själv hur effektiva de indiska – asiatiska – metoderna är.

Skärmavbild  kl

En sak som förhoppningsvis händer under processens gång är att du som läsare aldrig någonsin skulle bli irriterad på mig om du ser att jag har vänt på siffror… eller att jag är usel på mått, avstånd, etc.

Jag brukade säga till folk förr och utan att förstå varför själv;
-Lita aldrig på mig när det gäller siffror! Om jag säger att nått är stort som en fotbollsplan kan du lita på det. Men om jag säger att det är tre kilometer dit… ta allt sånt med en nypa salt. 

Som författare undviker jag rutinmässigt att använda den typen av fakta och har energifolket rätt så kommer det problemet att vara löst om sex månader då vi släppt ut min vänstra hjärna ur den fångenskap den har befunnit sig i sen jag var 2,5 år.

Allt det du ser avseende den vänstra hjärnhalvan i bilden ovan kommer alltså att vakna och med automatik kommer du att få en lika stor respekt för indiernas hälsovård som jag har, och som Anna Wahlgren har kan tilläggas.

Deras tand- och sjukvård var ett skäl till att hon vill vara och bli gammal i Indien. Gissningvis blir det samma visa för mig dvs jag sätter mig där nere längre fram, och av samma skäl.

Videos som handlar om vår totalt felaktiga uppfattning om världskartan och fundera lite på hur fel vi då inte kan ha avseende kroppen…  Inte helt otroligt kommer jag att mycket envist importera asiatiska metoder till mitt land… i bok efter bok efter bok framöver. Men vi börjar med att väcka min vänstra hjärnhalva så jag får något nytt att skriva om sen…

Skärmavbild  klMEN säger jag dig idag att sömnlöshet botas lätt t.ex. via salt och honung, som appliceras på en nervbana, lär du skrika HUMBUG för vi är lärda att vråla det när vi inte förstår nått.

Energier vågar jag påstå att vi rent allmän inte fattar ett dugg av.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.