Är barn allt?

Är barn allt? – En bok om barnlöshet
Den finns som e-bok och som ljudbok utgiven av Saga Egmont

barnallt
För mig är det så. Jag hade inte skrivit den här boken om jag inte i djupet av mitt hjärta ansett att barn är allt och livets mening. I linje med detta ser jag en stor betydelse i min egen födelse och död. Mor födde mig. Jag gav min dotter Sofie livet. Hon föder kanske en Helena. Jag dör för att Helena ska få plats. Min mor dör för att Sofie ska få plats. Så är det. Redan som små flickor får många av oss höra att det är fint, speciellt och en av våra stora fördelar att vi kan föda barn. Hur det är för dig, vet jag inte. Men jag vill tro att barn är den enda sanna rikedomen även för dig.

I annat fall undrar jag med fog vad du har i min bok att göra? Om du inte står på barnens sida föreslår jag att du kliver ur min bok redan nu.

(Boken har ingen egen hemsida som många av mina böcker har.)

The following two tabs change content below.
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Spread the love