Nej tack till feminister, och ja tack till alfakvinnorna

liz e

Alfakvinnor finns överallt i dessa tider. De är talangfulla, självsäkra, bestämda och vet vad de vill uppnå. Och inte bara det, för deras empatiska ledarskap och sociala sammanhållning är mer intuitiva än de klassiska alfamännens. Kvinnor kräver i allt högre utsträckning plats på huvudscenen i den allmänna sfären.
[…]
Alfakvinnan imiterar inte män. Istället symboliserar hon något som står närmre elefanternas matriarkala samhälle, till exempel. 
Dessa är kvinnor som leder gruppen med styrka
, vishet och förmågan att bibehålla enighet. Läs mer

oKvinnorna kommer förmodligen att ta mer plats i väst, och för att det ens ska ske eller ha någon mening måste dagens sjuka västfeminism försvinna. Inte minst för att de bär upp sexualiseringen av precis allting samt uppträder i princip som kliniskt mentalsjuka människor brukar göra.

Jag är innerligt trött på att bli förknippad med någon ”feminism” vilket sker sällan, tack och lov, men då det sker ryggar jag instinktivt. Grundproblemet är media som ger dem utrymme därför att de gillar ingressvänliga påståenden och aparta händelser.

Det finns inte på kartan att Cyprus Today skulle höja psykpatienter och deras stollepåhitt till skyarna t.ex.

Alfakvinnorna verkar
Bilden högst upp föreställer Nkem Ibeh, författare till ”Tales of Widom”  och hon är en sådan ung kvinna som kommer att sätta avtryck i Sverige, och har redan gjort det. Hon har precis doktorerat i processteknik samt gett ut sin första bok.

Nkem bodde hos mig i sex, sju månader som nybakad ingenjörsstudent, och jag talesoffick in henne i rullorna, och Volvo sög upp henne direkt då hon besökte en  jobbmässa nära oss.

Hon har väl bott i Sverige i snart tio år, är gift med en dataingenjör, och har sagt mig att hon gillar Sverige bland annat för att vanligt folk inte är rasister i vårt land. En mycket korrekt iakttagelse om man jämför t.ex. med många andra länder.

 

Jag bara gapar inför Nkem ibland, och undrar hur hon hinner med allt
På sin fritid, var hon nu hittar den, brukar hon dreja de mest fantastiska keramikskapelser. Dessutom har hon hunnit testläsa ”Utmattad” på engelska, och hon gillade den!

inda
Alfakvinnan Linda

Det talades i den text jag citerade ovan om elefanternas matriarkala samhälle, och det är precis vad du hittar i Kerala i Indien där jag haft  förmånen att vistas i sex, sju år varje vinter i 3-4 månader, utom i år.

Jag har främst bott hos alfakvinnan Linda med familj,  och trots det har jag träffat en hel del andra familjer, och man lever som i elefanternas matriarkala samhälle. Hela Kerala är fullt med alfakvinnor.

Vi får lära oss nogsamt att dessa kvinnor i Asien och Afrika är enormt förtryckta, och jag får den frågan ofta:
– Hur står du ut där och där… förtryckta kvinnor!!!

Det är nys.

Vill man se förtryckta kvinnor ska man åka till Sverige
Elefanternas matriarkala samhälle lyser med sin frånvaro. Folk brukar ogilla då jag säger att näst efter Pakistan har svenskan det absolut värst. De som har arbetat ett helt liv, och som nu står med 7000:- i pension kan nog hålla sig för skratt och bör känna sig som rånade brottsoffer hela bunten. De sjuka har det inte sällan helt vedervärdigt.

 

Ett skäl av flera är att man måste vara rädd för både poliser och ISIS-soldaterna, samtidigt
sexbrottPolisstaten växer fram… planerat… och jag vet inte vilket som är värst då en sån byggs? Poliser som spöar folk eller den rampanta kriminaliteten som medvetet släpps på för att motivera inrättandet av en polisstat?

lbKänns det någonstans inte riktigt jävla ofräscht att polisen och arrestvakterna på Solna polisstation rutinmässigt spöar och torterar underåriga tonåringar (och andra anhållna) i arresten medelst fasthållande, sparkar, slag och genom att köra fingret hårt i hörselgången medans två intelligensbefriade väktare håller i? Att anmäla är verkningslöst eftersom poliskåren är korrumperad och håller varandra bakom ryggen. Inga vittnen, slag och sparkar på mjukdelar som inte ådrar sig märken på samma sätt och sen kallar man det ”våldsamt motstånd”.

Media projicerar för ofta intill dårskapens gräns
abRent generellt fungerar media som vilken alkoholistfamilj som helst. Du får inte säga ditt och du får inte säga datt, och nej, nej, nej vi har inga problem.

Du kommer aldrig att få läsa om polisbrutaliteten som nämns ovan. Du kan på din höjd få läsa min text där jag skriver att jag, som är ostraffad, håller mig undan svensk polis. Jag skulle aldrig tala med dem frivilligt, och det är ett av deras största problem. Ingen vill tala med dem.

Projiceringsrekordet förra månaden innehas annars av Aftonbladet, som anser att Expressen ska ta ansvar för sina skriverier i samband med Metoo-rörelsen. Man tar sig för pannan…

benny
Falsk anklagelse, Benny friades helt efter sitt självmord.

 

Indien t.ex. kallas ofta för ”våldtäktsland”
I just Kerala har de 3 per dygn och Sverige har över 100. De är 33 miljoner och vi 10.  Uppklarningsprocenten där är 100% och hos oss läggs det ner 13 våldtäkter per dygn för ingen har tid att ens utreda dem.

Projiceringarna, som ofta är många och ibland våldsamma, känns som ett symtom och en varning att samhället är på väg att kollapsa.

Filmen går igenom vad man ska kika på, om man vill analysera den saken, och artikeln fortsätter under filmen vars innehåll aldrig hamnar i svensk media därför att den är för upptagen med att sprida propaganda, sällan fakta, och inte minst feministers allt sjukare påhitt.

Det är som jag har sagt sen 80-talet; feminism skapar ansvarslösa män och galna kvinnor, och det börjar bli övertydligt att det är så.

Alfakvinnor är fria på riktigt
feministerna
De tar tillvara sina förmågor fullt ut, och de ska inte jämföras med västs feminister som torde vara alfakvinnans fiende, på många sätt.

Det är svårt att ta ”kvinnor” på allvar överhuvudtaget om man har lyssnat på västfeminister i en kvart.

Azerbaijan
Engagerad Alfakvinna i Azerbaijan

Jag ska sent glömma en kvinnlig cypriotisk bankdirektörs berättelse då någon kvinnoorganisation i Azerbaijan hade bjudit ner svenskor.

De kom ”klädda” som bara svenska feminister kan, och det enda de ville tala om var att lesbiska kvinnor måste få gifta sig.

Kvinnorna i Azerbaijan lyssnade artigt
Väldigt många frågor till mig blev det efteråt. Jag känner mig inför feministerna som muslimer bör göra inför hotet att bli sammankopplad med ISIS-mördare och terrorister. Eller som judarna gör idag då folk sammankopplar dem med zionisterna.

Emelie, 24: Feminism är inget annat än rasism mot män

Radikal feminism – ett hot mot våra pojkar och män

https://www.youtube.com/watch?v=mbArjlvt_lY

https://www.youtube.com/watch?v=vLqHv0xgOlc&t=8s

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

3 kommentarer

 1. Ha ha ha jag tänker på Blodiga Mary, Magy Tatcher som for över halva världen för att starta ett krig om en sketen ö!
  Hon ligger också bakom ”Trickle Down” bedrägeriet!
  En riktig Shedevil!

  Vi får tacka de svenska kvinnorna för att Sverige ser ut som det gör!

  Det finns bara dessa ord!

  FY FAN!

  Med vänlig hälsning

  Lars Lindeberg

  Ps Jag älskar riktiga kvinnor, var gift med en sådan tills döden skiljde oss åt! Ds

 2. Det ryktas om att det var den häxan som beordrade mordet på Rudolf Hess. Gorbatjov hade i sin glasnost-anda en tid innan deklarerat att han kunde tänka sig benåda den gamle mannen. Hade han fått bli fri så hade alla lögnerna blivit exponerade redan då för 30 år sedan. Hur Churchill bröt mot alla internationella konventioner och lät fängsla Hess, trots att han hade diplomatisk immunitet och sedan hemligstämplade alla dokument i flera decennier. Hess sjukskötare som känt honom i 5 år vittnade att 92-åringen var alldeles för svag för att hänga sig själv. Samma dag han dog kom det två uniformerade britter till Spandau som aldrig setts där förut. Förmodligen från MI5/MI6 eller SAS. När dom lämnade fängelset så var han död. Sanningen hade kommit fram om den alkade Churchill som söp och spelade bort familjeförmögenheten men räddades av en rik jude i mitten av 30-talet. Då föddes krigshetsaren Churchill som manipulerade bort Chamberlain och inledde rena terrorbombningar mot Tyskland för att provocera fram bombningarna av London. När så skedde kunde han vända dom fredsälskande britterna till att gå i krig. Tänk om normisarna hade vetat att kriget skulle kunnat ha slutat redan 1941 om det inte varit för Winstons förräderi. Men Thatcher kunde naturligtvis inte acceptera att hennes föregångare blivit avslöjad som en av historiens värsta folkmördare och superskurk. Fortfarande än idag fattar många

 3. Jag såg i en av lokaltidningarna att F! verkar vara det parti som

  har den mest ojämställda listan på kandidater av alla partier. (Sthlm).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.