900 jordbävningar i Turkiet sen start, och världen är igång

FB-folk och bloggare verkar inte reagera över att Sverige skickar pengar, och det beror möjligen på att staten äger svensken? Nån turk ska alltså ta ut pengar och gå och handla filtar i t.ex. Istanbul?

När jag hade brutit benet, och hoppade omkring på kryckor, vände svensken bort ansiktet, och i TRNC frågade, kanske var tredje jag mötte, om jag behövde hjälp. Det var ett stort skäl till att jag bestämde mig för att vara sjuk och rehabiliteras här, inte uppe i Sverige.


Mats Lugnet, Boden

”…ännu en gång för att påminna om att det nästan är lönlöst att lita på sina egna tankar som svensk, våra medier har fyllt våra huvuden och de demoniserar allt och alla som inte totalt står på USA:s sida. Folket och landet är numera helt ur fas med verkligheten under Sveriges svåra år 2020-36 (den spruckna välståndsdrömmen).” Källa – Siwert


”Som extremist är Sverige därför ett land som driver på hårdast i utsläckandet av mänskligheten. Varför det här landet lider av sådan dödsdrift och ett så våldsamt hat mot allt historiskt får man söka bakåt för att förstå. Förra året upptäckte bloggen att det här landet är besatt av en ond ande. ”
Siwert:  https://siderisk.blogspot.com/2022/02/dold-daimon-i-horoskopet-2.html


 

Övriga världen fungerar handlingskraftigt:

 

https://youtu.be/24WDGQWkpes

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.