Uppdat med en film – 10 miljoner lira, 5.530.000 sek; tiodubblade priser

Det är samma visa här i TRNC men främst rysktalande ukrainare.

Min gode vän Ibrahim köpte en tomt för 35 år sen för tusen lira, han har börjat bygga ett hus på den nu, och blev erbjuden 10 miljoner lira nyligen. Huspriserna här liksom hyrorna har brakat upp och upp, och av samma skäl.

Det finns inte ett hus att uppbringa i Antalya, där tomten och nybygget finns, därför att det vräker in flyktingar från kriget i Ukraina.

Ibo är numera medborgare här, kom förbi, och ville veta vad jag har för uppfattning, och jag svarade att han ska fråga sitt hjärta var han vill bli gammal nånstans.
-TRNC!
-Sälj, köp ett hus här.

Case closed.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.