Youtube raderade en film om vår historia men här är ljudet…

mord

Youtube raderar en film om vår historia, och jag har därför kopierat ljudet, och lagt det i min server, trots att jag saknar upphovsrätt, men åberopar fare use. Dra länk är en sak, stoppa ner material i sin egen server är nått helt annat. Upphovsmän når mig via lena (snabela) holfve.se.

Skälet är givet; jag är urtrött på att historia snart sagt är förbjudet. Lyssnar man på programmet förstår man en massa saker, om hur det är och varför det är så idag, och som man inte kan få korn på utan just historia. Jag är ännu tröttare på att för många begår ett brott kallat skyddande av brottsling.

Via ljudet / filmen kan man se rätt bra att en hel del upprepar sig nu.

Jag har skrivit förr att jag är helt övertygad om att det kommer att bli mycket poppis med riktiga kunskaper längre fram, och tilltaget att radera videon snabbar på den utvecklingen.

Filmens innehåll tangerar en aning det jag beskrev häromdagen då man stängde mentalsjukhusen.

 

Filmen ligger ute på ett annat ställe så länge det varar.

Producenterna känner ev. inte till att s internt gör vad de kan för att sänka s men nu får de hjälp med att krossa SAP.

https://www.youtube.com/watch?v=1Mt-aHDqKf4

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.