Michael Skråmo & Är statsministern en nyttig idiot?

undran

Skärmavbild    kl

Med anledning av att en politiskt insatt FB-vän till mig inte kände till att Michael Skråmo var regeringens expert återpublicerar jag en artikel nu som skrevs för lite mer än ett år sedan.

Nu är det mycket skriverier om att han skulle vara död, barnen ska tas till Sverige etc.

Jag skrev då bland annat: Staten påstås ha haft en ”expert”, Michael Skråmo, som sen lämnade dem för nya uppdrag inom ISIS: Swedish Islamophobia Expert Who Joined ISIS Now Calling For …  – se film nedan – där killen agerar ut på ett sätt som bör räcka för att anhålla honom. Man lärde sig inget av den tabben?

 

Publicerat den: 9 apr, 2018 @ 17:47

Nu undras om SL är en nyttig idiot
Däremot kan statsministern mycket väl troget tjänat och fortfarande tjäna rollen som en nyttig idiot åt Brödraskapet och andra krafter. En ofta ofrivillig roll som återfinns i all politik och underrättelsetjänst. Om det är så är statsministern låtanden och göranden mycket medvetet styrts av andra krafter som han själv inte förstår sig på eller är medveten om – då blir hans nuvarande positionering och uttalanden begripliga och förlåtliga. Är däremot statsministern medveten om vilket spel han spelat och spelar med i kommer skeendena i ett annat ljus. Läs mer

Det är SÄPO som ska hålla koll på och vid behov utreda SL
slDet blir knepigt därför att för första gången i hela vår historia har en statsminister gjort sig själv till högsta chef för SÄPO. Presstödet borgar väl för att media inte kan gå till storms heller hur som om de förstår de uppseendeväckande aktiviteter som sker i landet.

Om CNN har koll på läget borde även SL, svensk press och SÄPO ha det.
Vågar ingen på SÄPO förklara för honom vad islamistisk terrorism är för något?

ISIS ’more dangerous than people realize’ – CNN

Uppenbarligen förstår inte SL det, eller??? 
Här vet man det, och handlar därefter. I väst är det en islamofob-rasist-främlingsfientlig-mans-kultur-debatt. Här behöver man inte debattera det minsta utan enbart skydda sig själva och landet.

Jag har personligen bevittnat då tusentals poliser och soldater kammade igenom ön därför att en soldatliknande grupp hade utvisats på södra Cypern direkt vid flyget. Larmet gick även upp till norr som tog det säkra före det osäkra och knackade dörr;
– Sett nån främling som beter sig som en soldat?

Jag såg så sent som igår att svensk press tjatar om att det skulle vara krig i Syrien

propaganda
Klicka

julVem dillar i dem det? Jag är omgiven av studenter, bland annat därifrån, och de åker hem på loven och långhelger. Du kan turista utan problem, och jag har grannar från Israel som var där i julas.

De har samma julgranar i tyg på torgen där som man har här på ön.

As Tourist In Damascus, The Capital Of Syria in 2017 

As A Tourist In Aleppo, Syria 2017. | Unusual Traveler

The 10 Best Things to Do in Damascus – 2018

farligast

Syrien finns inte ens med på farlighetslistan!
Danskarna tycks ha det klart för sig. Men ”alla” ministrar och pressen låter som om kriget pågår för fullt. Vem dillar i dem det???

Vad är det SL borde veta om Muslim Brotherhood?
Det första han borde ha fått veta, via UD och SÄPO, är att ISIS, Muslimska brödraskapet, islamisterna är en organisation som är terroriststämplad i de flesta muslimska länder. Han bör känna till att just MB är sammankopplade med ISIS. ’Muslim Brotherhood and ISIS Are Connected’  om vi får tro säkerhetstjänsten t.ex. här på Norra Cypern. Här finns de inte eftersom de är olagliga här.

Sverige har legaliserat ISIS flagga samt stöttar ISIS-folk öppet
Vem har dillat i Sverige att det skulle vara okej? Flying the Isis flag is legal, Sweden declares.   / Islamic State flag free to fly in Sweden, prosecutor rules. Statsapparaten frågar MB om råd när det är nått, och får svar och handlar därefter???

De flesta människor gör så gott de kan, och s-folk skiner väl upp då det tror att de har med ”broderskapsrörelsen” att göra. Staten påstås ha haft en ”expert”, Michael Skråmo, som sen lämnade dem för nya uppdrag inom ISIS: Swedish Islamophobia Expert Who Joined ISIS Now Calling For …  – se film nedan – där killen agerar ut på ett sätt som bör räcka för att anhålla honom. Man lärde sig inget av den tabben?

Men först ett par filmer om Syrien

”Experten” Michael Skråmo, 29, från Göteborg / Norge vädjar att svenskar ska ansluta sig till terrorgruppen IS-kalifat.
Gissningsvis  blev han rekryterad som ”expert” på inrådan av Muslim Brotherhoodfolk som har tagit sig på tok för långt in i det svenska politiska skiktet.

Min not nu den 17 mars 2019; Filmen med Michael Skråmo är borta.

[vimeo 118355704 w=640 h=360]


SL borde veta att 40 länder gått samman för att bekämpa ISIS-folk globalt

Men UD påstås vara insyltade i spridningen av ISIS-folkets propaganda, och SÄPO ”varnar”. I normala länder griper säkerhetstjänsten ISIS-folk och i normala länder gör inte UD reklam för terroristgrupper eller ger dem visa men nekar deras motsats visa.  Utrikesdepartementet marknadsför Muslimska brödraskapet

Polarisering har till syfte att få folk att verkligen hata muslimer
Det är uppenbart. Men svenskar verkar helt oinformerade om att Europa är under attack. De krigsvåldtäkter som sker på löpande band nu säger ett gäng att det beror på invandrare, flyktingar, utlänningar. Det andra gänget säger att du är rasist- islamofob om du säger det.

Ingen av dessa två polariserande grupper talar ens om soldater.

Men hela världen vet att Europa har soldater inne och är under attack;
’One ISIS attack every 84 hours’ spurs dread and anger in Europe – CNN/  Europe flooded with over 1,700 ISIS terrorists primed to attack – EU …  /  How Isis laid out its plans to export chaos to Europe | World news | The …   / ISIS plans to invade Europe through Libya – report   /  Trojan horse: ISIS militants come to Europe disguised as refugees, US …

Åter till frågan; hur dum får man vara?
SL gick ut gymnasiet, tvåårig linje, med rätt höga betyg. Han hade 3,7 i snitt. SL har däremot aldrig avslutat sin svetsarutbildning som påstås i hans CV.

Kom avslutningsvis ihåg att en människa inte är sina egenskaper (som IQ) utan sina handlingar. Det är vad man använder egenskaperna till som räknas”, skriver Cornucopia som har kikat på politikers IQ.

Sant.

Det blir allt svårare att se att SL skulle vara statsminister i Sverige, och det känns allt oftare som om han har helt andra agendor, och jobbar för några helt andra, än för svenskarna inklusive våra gamla invandrare.

What is the future of the Muslim Brotherhood? | Egypt | Al Jazeera

Säpo varnar: IS-terrorister beredda att slå till i Sverige

Utrikesdepartementet marknadsför Muslimska brödraskapet 

Sverige nekar motståndare till Muslimska Brödraskapet visum

Magnus Norell om det Muslimska Brödraskapet

Nu har myndigheterna granskat Muslim Brotherhood

ISIS, islaamister, Muslim Brotherhood, al-Qaida, med flera är alla äkta muslimers värsta fiende

https://www.youtube.com/watch?v=rYedKXpb5mo

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

5 kommentarer

  1. Ja, tack, jag vet och man började känna av detta år 2016 så jag har inte varit där på 1,5 år nu, det går fort vad jag försstår v vänner jag har där.

  2. Det spekuleras på sociala medier att när väl dom sju barnen kommit till Sverige, så dröjer det nån vecka tills Skråmo uppstår från dom döda, likt gubben i lådan. Som Carl-Gustaf gjorde i Hylands Hörna på sin tid. Tiden får väl utvisa om han verkligen är död eller inte. Har man inte någon kropp att visa upp så kan han faktiskt fortfarande leva. Hans ledare Al-Bagdhadi har ju ”dött# flera gånger och dök nyligen upp livs levande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.