Miljöpartiet ljuger samt vilseleder

mp

skolanMiljöpartiet har gett sig den på att åka ur riksdagen? Räknar vi dem som ett arbetarparti är det givet att även de ska krossas.

Jag vet mycket lite om dem men har sett att de marknadsför Agenda 21+30 hårt, och är de så insatta vet de att alla arbetarpartier ska väck som alltid sker då en ekonomisk fascism byggs. Du kan inte dumpa lönerna längre fram annars.

Nyligen ville mp gå till val på att vi ska ha tre kön?

Om jag inte minns fel ville minister Fridolin fixa skolan på 100 dagar;  även de leker med oss. Han glömde berätta vad ”fixa skolan” innebar; nyproduktion av analfabeter vars existens man också kan skylla på flyktingar. Du kan inte skapa ett egendomslöst proletäriat utan en bred bas av djupt okunniga arbetare i botten.

Lutar åt att också de ska krossas
Ny kalldusch för MP – en fjärdedel tycker att de är sämsta parti
Låt Miljöpartiet åka ur riksdagen
Fridolin lovade att ändra på sig – för att få förnyat förtroende

Låt oss leka…
Miljöpartiet i Stockholm vill förbjuda all försäljning av bensin och diesel inom stadens gränser till 2030, alltså redan om 12 år. De skriver i sitt valmanifest att man vill skärpa de redan ambitiösa klimatmålen som antagits av Stockholms stad, bland annat genom att förbjuda mackar från att sälja diesel och bensin. Källa

Vi tänker oss att de inte medvetet försöker göra sig av med väljare utan de menar på allvar att de vill stoppa alla bilar i Stockholm. MP: Förbjud bensin och diesel i Stockholm till 2030. De ljuger, därför att det är inte deras förslag, och det är redan bestämt.

Ny teknik
Det har kommit bilar som går på saltvatten och mängder med solenergidrivna fordon. Bensinmotorn är på väg bort, och det är inte heller ett svenskt beslut utan ett Agenda 21-beslut. Indien vet jag har meddelat öppet att bensinbilen ska väck år 2030, blir enligt lag förbjuden, vilket då leder till att unga inte satsar på att bli bilmekaniker t.ex.

Svensk media har konstigt nog meddelat att det kommer ny teknik; Bilen som går på vatten | SVT Nyheter  men har vi partier som sitter i riksdagen, som agerar ut som nu, lär omvärlden notera det, och vi blir nuts, igen.

Skulle du vilja göra affärer med världens största dårhus?
”Oroande att svensk export tappar marknadsandelar” – Regeringen.se
Vapenhandeln ökar i världen – men den svenska exporten minskar – DN

AGENDA — Future of the Automobile

sol
Klicka
salt
Klicka

 

sol
Klicka

 

 

 

 

salt
Klicka

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=bDr0lnDbsl8

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.