Vi tittar vi in i teaterverkstaden

partier

Många far illa nu, eftersom världen är stökig, och gamla system bryts ner. Men, man behöver inte oroa sig därför att människan har alltid löst sina problem. Hon måste bara få nog först, och innan man kan få nog av manipulörer måste man se igenom deras spel. Det är nått man lär sig i en domstol, om inte annat.

Alla, som har studerat Sverige en längre tid, inser att riket är genomkorumperat, och inte helt otroligt världens värsta, och inte bara Skandinaviens.

Officiellt har vi ingen alls varför vi då heller inte har någon lag mot korruption 
När avståndet mellan sanningen och självbilden blir för stor kallas man för en ”hycklare”. Man lever inte som man lär / säger att man gör.

anders
Anders Thorén: ”Jag tror, att orsaken till denna förändring är, att politikerna har förlorat möjligheterna att ljuga oss fulla med propaganda, speciellt före val, nu när vi har ett tills vidare ganska fritt flöde av information på internet.” Läs mer, Klicka!

Vi har bara en lag mot direkta mutor
Det är också den strategi man använder; upprepa, upprepa och åter upprepa en osanning, och när påståendet har levererats många gånger förvandlas  lögnen till en sanning.

Men bara till en viss gräns
När folk inte tar mer lögner vänder det, och du tappar hela din trovärdighet.

Ju fler som skriver om det desto snabbare kommer det kollektiva medvetandet att reagera, och det är därför alla regimer faller – förr eller senare – som är ute på onda vägar.

Den nu föreslagna nya spionerilagen kan skicka de som protesterar mot det nya Sverige i fängelse i upp emot 8 år. Så talar en stat som är rädd för sina egna medborgare, och den staten är dödsdömd på sikt.

Sydafrikas president Jacob Zuma avgick nyligen därför att han åkt dit på korruption och tillräckligt många sa ifrån och får en sån inte med sig armén och polisen är det kört hur mäktig man än är. Det har man sökt lösa hos oss genom att ta bort värnplikten först och sen mobba alla riktiga poliser och få dem att sluta.  500 platser på polisutbildningen gapar tomma. 

korruptionsvt
Klicka

Vi saknar också förvaltningsdomstolar, och tjänstemannaansvar utöver vad brottsbalken stadgar, vilket ger en hinderfri kriminell bana inom den offentliga sektorn. Du kan inte ens åtalas…

Det har skapats ett paradis för kriminella ur socialgrupp 1-3, speciellt som sociologin är vår bibel och den anger att ingen som inte är fattig begår brott.

Eller som jag har skrivit tusen gånger;
– Sverige är byggt av kriminella för kriminella.

NU har SvT börjat röja…
Med stor sannolikhet gör man det därför att det är valår, och nu kommer precis alla att lobba mot sd och inte minst SvT.

”Sverigedemokraterna ingår i en tradition. Att dom i dag har så stort stöd borde egentligen inte förvåna någon. Inte heller att stödet kommer lika mycket från traditionella högerkretsar som från arbetarklassen.”
Henning Mankell

Varför vill man promota sd men låtsas att man är emot dem?
kesson
Finns säkert många skäl, och ett är ekonomin. När allt går åt helvete är det folkets fel som röstade på sd, och det är flyktingarnas fel (de kallas för scapegoats – syndabockar – i sammanhanget). De används eftersom man har vetat i minst tio år att vårt system kommer att spricka. Jag tror inte ens att sd själva, ens i partiledningen, ser att de används.

Men det största skälet är att det bestämdes för nu minst 30 år sedan, och senast då Palme försvann. Bygget vi numera ser tydligare och tydligare startar runt 1985 på allvar. (Jag såg den revolutionens startskott på nära håll i Rabén&Sjögrenhuset men jag förstod inte då varför det hände så många ”konstiga saker” i detta KF-ägda förlagshus.)

Vi måste gå tillbaka till den 21 november 1985
Då har vi en regelrätt statskupp som du bör sätta dig in i om du vill förstå vad som sen händer:

FB-vän: November revolutionen förändrades Sveriges ekonomiska förutsättningar och som var det största misstaget inom ekonomipolitiken som gjorts i Sverige – avregleringen av kreditmarknaden i november 1985. Palme var emot denna kupp och han mördades några år efter.

Det är minst tio år sen ”alla” insåg att den så kallade välfärden går mot sitt slut
För runt tio år sedan tillsattes en utredning med samtliga partier inblandade och de kom fram till att om vi ska bibehålla dåvarande kommunal standard skulle man behöva höja kommunalskatten med 60:- / hundralapp.

Invandring DiagramAnders Borg var ute i TV och sa bland annat;
– Det går inte!

Nej, det går inte, och situationen nu är den att det går åtta pensionärer på en jobbare, och på 60-talet gick det åtta jobbare på en pensionär. Vi har för få unga som jobbar, och för många gamla som blir allt äldre.

Alltså vill man nu få in unga, och skapa en ny befolkning, och pensionärer möts av pressens artiklar av typen;
– Flytta till Portugal!

De som flyttar just dit lär med stor sannolikhet bli ruinerade längre fram via samma typ av bail-out som skedde på södra Cypern för några år sedan.

Vi hade en ny statskupp i december 2014 som få snappade
Jag har bara sett en offentlig person som gjorde det och det var Mats Johansson.   Mats sa dessutom att han inte ens förstod hur den hade gått till. Inte jag heller. Syftet var uppenbarligen att bibehålla makten samt mobba sd. Ju mer man mobbar dem desto fler röster kommer de att få och det är meningen. Den taktik man främst använder är att först förneka problem, och sen efter ett tag säga att jo, vi har visst detta problem. Det leder till:
– Sd fick rätt!!!

partierI Yougovs februarimätning svänger det rejält för vissa partier – framför allt S som går back nästan fyra procentenheterLäs mer

Det går som tåget!
Jag har sett få texter än så länge bland annat på FB där djupt engagerade sd-människor uttryckt sin stora besvikelse därför att de sett att partiet är vad man kallar för en kontrollerad opposition.

 

mDet var samma visa då Reinfeldt blev statsminister
Mängder med moderater jublade för att sen sätta fullständigt i halsen då en av de första åtgärderna som gjordes var att höja arbetsgivaravgiften för de minsta bolagen vilket renderade i hur många konkurser som helst.

Medelmoderaten blev sen chockad ofta varje gång de ”nya” moderaterna hittade på nått. Gamla sossar är chockade över att s slår mot svaga, och längre fram lär sd-folket bli lika besvikna.

Men den breda allmänheten ska nu vallas mot sd
De ska vinna valet nu i höst eller nästa. Men sd i sin tur förstår kanske inte heller att de används, de också, av de som äger Sverige och Europa, hela väst, och de ska införa ett öppet fascistiskt system, och inte minst ekonomiskt. Planerna började dras upp på 50-talet, se filmer nedan, och de första EU-fördragen skrevs redan då.

Folk blir nu chockade över att handikappades assistenter dras in, gamla svälter, pensionärer blir hemlösa o.s.v. Det är bara början, fascister och nazister hatar svaga, gamla, sjuka, och det jag tycker mig uppleva just nu är att sd-folk på gräsrotsnivå är varken fascister eller nazister utan de längtar mer tillbaka till det parti s var på 60-talet.

mSd är redan megapoppis, och lär bli det än mer, och som du ser i schemat införs systemet med en bred folklig support.

Man kommer t.ex. att ”lösa” kriminaliteten och folket lär jubla.

Efter ett tag sätter man dock i halsen när grannen bara försvinner, nån angivare påstod… summariska rättegångar… koncentrationsläger…

Regimen består sen fram till en invasion av Sverige, eller en inhemsk revolution, därför att  man har aldrig kunnat välja bort dem eftersom de riggar valen vid behov.

Vi kommer också att få se hur man bygger nationalism, och ett exempel är att var tredje vecka ungefär utvisas en hederlig, hårt arbetande invandrare och som skäl anges att denne inte uppfyllt nån urlöjlig detalj.

Då blir Svensson rasande, eftersom serievåldtäktare inte utvisas. Ligisterna försvinner också sen, när de gjort sitt, eftersom de är nyttiga idioter som i princip alla blir i det spel som sker innan man sätter  en fascistisk stat i betong.

maniEnda sättet att bli av med dem är att 100% medborgare vägrar rösta alls, för då får den politiska adeln ingen legitimitet, men det är en utopi.

Röstdeltagandet runt Medelhavet är mycket lågt, och här på Cypern sa man mig följande:
 – Varför ska jag rösta för? Dagen efter är det fortfarande tio familjer som äger den här staten.

Ett sätt är att se igenom vad som sker, inte gå på det, och börja skapa alternativ. Jag rullar UMS av det skälet.

bank
Klicka

Ett sätt är att ta intill sig att hur man än väljer i t.ex. i val ägs världen inte av dess invånare och i vårt fall fattas besluten på Wall Street och i Bryssel.

Nu börjar ”sociologin” rämna i USA, och Rothschild Bank påstås utredas.

Ett sätt är att vägra debattera, och vägra bli osams med röda eller blå lag, eftersom de är skapade för att folket aldrig ska kunna enas, och inte kunna se skogen för alla träd står i vägen. Ett sätt är att aldrig gå med i drev vad de än handlar om.

Ett sätt är att mänsklighetens allmänna moralstandard höjs, se filmer nedan, och vi får se hur det går, men i skiten sitter vi, och vi lär inte kunna välja oss ur det.

En investering känns rätt nödvändig och det är att lära sig hur psyko- och sociopater tänker, fungerar och handlar. Men det viktigaste i nuläget är nog att inte bli osams med någon, på grund av åsikter, och speciellt inte de som har sin rot i manipulationer.

etc
Klicka

FB-vän:  ”Om du inte fastnat för eller är dålig på sport, och istället ägnar dig åt att studera och debattera samhällsproblem och folkhälsoproblem. Då har inte etablissemanget fått dig dit de vill.

Då blir du av deras indoktrinerade och betalda svans mobbad och utfryst, ty samhällsproblemen och folkhälsoproblemen är etablissemangets födkrok.

Tänk efter, indoktrineringen börjar redan i skolan. Stor risk är att bli skolad ”dum”. Mobbningen börjar även där, i skolmiljön. Etablissemanget har skaffat sig gratis barnsoldater.

Är du annorlunda och extra på skaft, då passar du inte in, då är du inte bekväm, då är du ett hot.
Mot allt detta tokiga vill jag finna bot!”

Listan över människor som anses äga hela världen

Sweden: Fascism in slow motion – John Ray

https://www.youtube.com/watch?v=ixEl6RmPS60

https://www.youtube.com/watch?v=vrEONAV5TQA&t=2s

https://www.youtube.com/watch?v=8NygVLscNaU

https://www.youtube.com/watch?v=sRuTNd6ZOD8

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.