Vi öppnade oss för er och ni svarade med att omgärda oss med NATO-taggtråd

ryss

I den tid vi lever i nu skulle ”alla” behöva vara manipulationsexperter, samtliga borde doktorera i hur psykopater fungerar samt ha gått i egen psykoanalys för att hålla alla former av projiceringar stången. En fil kand i psykologi och mediamanipulation skulle inte sitta fel heller.

Mycket handlar om kontroll
Människan lever i grova drag i tre perioder; i den första kontrolleras vi av föräldrar, skolan, kamrater och i den andra vill vi kontrollera barn, partners, vänner (inte sällan med ett uselt resultat) och i den tredje, som anses starta vid 59-60 års ålder, lägger vi ner kontroll och motsätter oss de som söker kontrollera oss.

Vi öppnade oss för er och ni svarade med att omgärda oss med NATO-taggtråd</a srcset=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Ryssland visar en positiv utveckling av familjen.
    ”Both nationally and regionally, recent Russian policy has been stressing increased supports for creating strong, moral, healthy family units. This project goes hand in hand with the growing anti-abortion movement and improving child support policies.”https://russian-faith.com/family-values/modern-russia-only-traditional-families-can-keep-our-country-strong-n1268

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.