Var redo; folk ute i världen börjar fatta!

Snip   e

 

Det ser ut som om världen börjar få vetskap om att skördarna i USA, men även på många andra ställen t.ex. i Kina, har gått förlorade.

 

Det lär ge såväl livsmedelsbrist som nödslakter
Steget efter tömda butiker är full panik, och då låser vi in oss med vårt matförråd. Våra egna ledare lär förbannas längre fram för att de tiger.

Steg 2 för panikslagna är att ta sig in i hem där de tror att det finns mat, och värst blir det – historiskt sett – där många vistas dvs i städerna.

Skärmavbild    klDe som klarar sig sämst är t.ex den unge man jag lyssnade på, som talade med vänner på ett tåg, och han konstaterade att i kristider klarar man sig bäst i städerna för där finns så många butiker. Han lär få en chock i kristid.

De som helt saknar kunskaper, och de börjar nog bli många, lär inte ha en sportmössa.

Längst ner lägger jag en rolig historia som får gestalta ”den spåniga blondinen” och den gruppen lär bara skrika rakt ut, och ropa på mamma, i en kris.

Jag lägger också ut en video om att lyssna på sin själ, sin intuition, och de som kan det lär nog inte ha några större problem. Ett antal miljarder kristna anser att det är Guds verk och vilja, det som händer nu finns ofta beskrivet i bibeln, och det innebär att vi i så fall måste ställa om hela tankeverksamheten och samtliga moralkoder.

Vi måste sluta stöna över gatuskjutningar, och istället börja hurra, och inte tycka synd om spåniga blondiner, och inse att dödsstraff finns om du håller på med dödssynderna.

Citat ur boken AllatRa:
”Källan till dagens människoproblem
härstammar från det faktum att egoism har fragmenterat kunskapen så pass mycket att den gemensamma betydelsen av kunskapen går förlorad.”
Läs mer

Ett plan är på väg till Arlanda – Bangkok, när en blondin i ekonomiklass reser sig och flyttar till första klass och sätter sig ner.
Flygvärdinnan ser henne göra det här och ber att få se hennes biljett.
Hon säger sedan till blondinen att hon betalade för ekonomiklass och att hon får sitta där bak.
Den blonda svarar: ” jag är blond, jag är vacker, jag ska till Bangkok och jag stannar här.”
Flygvärdinnan går in i cockpit och säger till piloten att det finns en blond bimbo som sitter i första klass, som hör hemma i ekonomi och inte flyttar tillbaka till sin plats.
Hon går tillbaka till blondinen och försöker förklara att eftersom hon bara betalade för ekonomi så måste hon gå och återvända till sin plats.
Blondinen svarar: ” jag är blond, jag är vacker, jag ska till Bangkok och jag stannar här.”
Co-piloten säger till förste piloten att han förmodligen borde låta polisen vänta på henne när de landar för att gripa den här blonda kvinnan som inte lyssnar på sunt förnuft.
Förste piloten säger, ” du säger att hon är en blondin? Jag kommer.
Hantera det här, jag är gift med en blondin. Jag talar blondska.”
Han går tillbaka till blondinen och viskar i sitt öra, och hon säger, ” åh, jag är ledsen.” och reser sig och går tillbaka till hennes plats i ekonomin.
Flygvärdinnan och co-piloten är förbluffade och frågade honom vad han sa för att hon skulle röra sig utan något tjafs. ”jag sa till henne,” att första klass flyger inte till Bangkok.”

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Det börjar gapa tomt i byns Ica-affär. Speciellt i brödhyllorna. Det är brist på viktiga läkemedel som litium, medel mot Parkinsson, vissa inulinfabrikat och vissa värktabletter. Folk fattar fortfarande nada. Det tror att man klarar sig bäst i stan men de kunde inte svara på hur de gör när de inte kan gå på toa vid elavbrott. De fattar inte ens att toan måste få vatten via en elpump! Dessa 80-talister är så okunniga så man blir mörkrädd. Än värre är det med de som är yngre. Det barkar sakta men säkert åt pipan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.