Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Om man ska dra saken till sin spets..det finns scenariot att alla ska inte avlivas ..utan stor del av mänskligheten …att ..eliten är inte längre driven med pengar..det pratas om pengarnas avskaffande och så kallad behovsekonomi.
    I denna scenariot tror man att jorden invaderas av teknologi ( som kommer från falna änglar)och människan är bara verktyg för att få till stånd samma tehnologi civilisation som i tiderna före floden… som ska efter en tid sluta på samma sätt .

  2. Känns som om mkt är teater för att skapa den viktiga rädslan. Självmorden hade väl ökat gigantiskt i USA? I Sverige går det inte ens att få fram en vettig statistik men läkare har sagt mig att folk kommer till psyket, får inte komma in, går hem och hänger sig. Alla -ister har i alla tider bara velat ha en stark befolkning. Redan Mao tog livet av 70 miljoner. Pengar kommer nog att avskaffas, speciellt om de inför en kommunism i botten, med en fascism på toppen. De är hur som tydligt ute efter dysfunktionellas skalp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.