Vad vi lämnar, och vad vi får + januaribilder

Ansvar

 Jag tror att få i gruppen ens kan föreställa sig att min ytterdörr saknar brevinkast.
-Face to face, om det är nått, räkningar finns inga, kontantsamhälle, samt ett överenskommelse-samhälle. Jag har skrivit på ett kontrakt att hyran ska in den 27:e varje månad, inga hyresavier…

Håll koll på vattenförbrukningen, och betala in i förskott, för de stänger av vattnet om det inte finns pengar på vattenkontot. Elräkningen kommer dock i efterskott men man betalar en deposition. Internet betalas i förskott…

-Osams med grannen? Ring polisen, sätt på te, de kommer, en kvinna, två män, de dricker te och samtalar i timmar om så behövs.

Ett imperiums kultur tränger sig in, jämför bara med amerikaniseringen… Vi lär få in det asiatiska tänket också, tar 30-40 år.

Kan inte sägas bättre

Västfolk upptäcker dysfunktionen, och det är den vägen det måste gå

https://youtu.be/Y9jRhR5ktOA

Väldigt mycket fake maskulinitet

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.