Vad kan du bidra med, efter kraschen?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

 

Enligt energifolket måste vi välja sida före den sista januari – kärlek eller rädsla – konstruktivitet eller destruktion? Slänga bort din energi på onödigheter eller inte?

Läkaren Annika Dahlqvist väljer tystnaden… och jag har full förståelse för det.
”Distriktsläkaren Annika Dahlqvist var en av få som öppet vågade kritisera massvaccineringarna mot svininfluensan.

Hennes dyrköpta pris blev yrkesförbud, offentlig kölhalning i massmedia och en bortblåst grundtrygghet i den egna tillvaron.”

Two people in the TRNC have been diagnosed with swine flu – the H1N1 virus – Health Minister Filiz Besim disclosed yesterday.


“To reassure our people, we want to state that our Infection Committee has been meeting twice a week since the beginning of January to discuss details of the widespread flu which, under the Contagious Disease Law, is something that doctors are obliged to notify us about,”

Så reagerar alltså en frisk stat, och en icke korrumperad hälsominister…  som inte ger läkare yrkesförbud. Ministern har också sagt att det är ingen fara för viruset har inte muterat. Man pratar ju med medborgarna här, via media, och inte bara om dem.

Men rövarna ryker, också Big Pharmas
Alla som har arbetat t.ex. i en domstol vet att det perfekta brottet finns inte varför vi kan vara säkra på att den maffia som styr världen lär försvinna.

Systemet är redan på väg att krackelera, och det är bra för det är lättare att bygga nytt än att lappa och laga ett synnerligen sjukt system.

Vad kan du bidra med?
När allt har fallit, och inget i systemet fungerar längre. Systemet kraschade rätt långt på södra Cypern för några år sedan, och det som hände var att folk började samarbeta. Efter första chocken upplevde jag att grekcyprioterna på många sätt fick ett ”bättre” samhälle även om självmordsstatistiken sköt i höjden, ett tag. (Lågfrekventare tar livet av sig vilket högfrekventare aldrig gör.)

Efter ett tag upptäckte de att man behöver ingalunda allt det där vi tror att vi behöver t.ex. banker.

Ju fortare systemet kraschar desto bättre, så istället för att sucka över att post och tåg inte fungerar är det dags att hurra varje gång de inte gör det, för det vi ser är dödsryckningar. Långsamt men säkert kommer absolut ingenting att fungera. Det varken kan eller ska vi stoppa.

Vad tänker du bidra med, sen?
Håll dina planer för dig själv, så du inte får sparken, men det är hög tid att lägga energin på att fundera ut hur vi bygger nytt sen med helt andra byggstenar – realitet istället för fantasier och dogmer.

Jag minns en svenska, som kom till TRNC och som blev helt skogstokigt arg då jag sa att TRNC saknar kvinnohus. I Sverige finns säkert 200, och man skulle säkert vilja bygga 2000, och ge alla (hemska) män terapier och införa relationskörkort.

Hon frågade aldrig varför för då hade jag svarat att behovet är nog inte skriande direkt och ingen vill väl ha dem? Svenskar frågar sällan varför. Vi är redan världsledande i allt…

Det är i princip de som befinner sig i låga frekvenser som slåss och bråkar

Chemicals and Crime: A Truly Toxic Effect – The Washington Post

Exposure to airborne metals and particulate matter and risk for youth adjudicated for criminal activity

Pollution may lead to a life of crime | New Scientist

 

Om man avgiftar dem hamnar de i en högre frekvens, och slåss inte…

 

 

Doktorn hade valt tystnad, och Eberhard håller med om att folk skräms till tystnad

Klicka

Det skrivs spaltmil om att det är hemskt att vi inte har någon yttrandefrihet. Den dag vår pratkultur dör ska jag fira. Du kan inte prata omkull den maffia som styr, du kan inte prata ut mangan eller bly ur ditt system…

Det gör inget om svensken inte får prata ett tag
Det är snarare en välsignelse och i vart fall den grupp som flyger hit, tappar förståndet redan på flygplatsen, och som sen flyger på mig (!) – som inte har nått ansvar alls för denna stat -och fullständigt spyr ur sig… för att man inte har kvinnohus.

En man som slår en kvinna här åker in på 3-7 år, han blir av med alla sina manliga vänner i minst ett år, ingen talar med honom, han sitter i kylskåpet, och han blir inte sällan bostadslös eftersom många kvinnor äger fastigheten som de fick av sin familj då de gifte sig. TRNC saknar den här typen av problem förmodligen pga rent vattnet, den rena luften och maten och mentaliteten finns inte ens.

De maskulina energierna är dessutom intakta och då fungerar allt
I går var jag, en kvinna ifrån Belgien och en ryska uppe i bergen ett par timmar, och på vägen upp stod en man i 50-årsåldern och liftade. Liftar gör många, och just denne man kunde inte ett ljud engelska men det behövdes inte.

Ryskan körde upp honom i bergen, och hade jag velat fråga honom om något har jag Google Translator app som jag kan tala in en svensk mening i så sprutar den ur sig den på vilket språk som helst. Ryskan fotade den engelska menyn på det ställe där vi lunchade, och vips fick hon den översatt till ryska.

Kvinnohus är för övrigt bland det värsta jag vet, och är det en fördom vill jag gärna behålla den tack, och jag har klara minnen av 80-talet då jag i egenskap av yrkesförfattare bjöds in till dem för att föreläsa. Det slutade aldrig väl eftersom jag uppfattade dem som plantskolor för hatare och producenter av förvirrade kvinnor som görs till offer.

Jag välsignade under hela min tid som yrkesförfattare att jag är född på den Internationella kvinnodagen 8 mars för då kunde jag säga nej till jippon den dagen med motiveringen att jag ville vara hemma.

Någon skrev ”du är Sveriges ”mesta” motståndare till feminismen” vilket är givet om man, som jag, sagt i 40 år att feminismen blir vår död dvs. feminiserandet av män blir vår död. Jag lär få mer rätt i det än vad jag själv ens anade för 40 år sedan. Det är feminismen som blir hela västkulturens död, såsom vi känner den nu.

 

Vad ska du bidra med?
Det bestäms av vem du är. Eftersom alla ska vara lika just nu är det inte helt lätt…  I går inträffade en skojig energihistoria därför att Morgan, som jag hade som medlem i www.kulturpool.se för 30 år sen och säkert i tio, femton år, frågade mig om jag har chiron-energin i mitt 6:e eller 10:e hus och jag svarade med en bild var den är placerad och skrev; 6:e!

Som du ser svarade han som pluggar energilärorna just nu sen nått halvår tillbaka: ”Tack! Astrologi är fascinerande! 6e huset är hälsa, du har den sårade helaren där, vilket innebär att du genom din sårade hälsa kom att hjälpa andra! 🌞❤️🙏🏻”

Han kommenterade mitt arbete med UMS, och inte minst hur allt startade i juli 2016 då jag som hade haft ”utmattningssyndrom” (i verkligheten aluminium- och parasitförgiftning) startade ett självhjälpsprogram, och om du då sätter en främling vid ett bord, som har låga frekvenser, de skvallrar och förtalar alltid folk, och mitt emot sitter Morgan, och de kommer att tala om mig och lågfrekventaren säger att Lena Holfve bara lurar folk! (De talar också alltid om sig själva.)


Då lär Morgan skaka på huvudet och säga t.ex.:

-Nej, hon måste driva UMS, har inget som helst val, och kommer med stor sannolikhet att göra det på ett eller annat sätt fram till sin död, och det lär lyckas.

Det är några dagar kvar till den sista… och jag tror – gissar – att vi alla utsätts för ett slags ”tester” nu, och vad vi gör av och med dem kommer också vara avgörande på livstid för oss individuellt – mer om det i nästa artikel.

Gör dig av med hjärntvätten! Prio 1!

Vem är du?

Tankar runt den nya värld som ska skapas när diverse regimer fallit
– dess medlemmar har tagit livet av sig.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

  1. Jag läste för många år sedan om Atlantis.
    Att orsaken till Atlantis kollaps, var att den feminina kraften blev för stark och slog ut den maskulina. Denna obalans tippade allt över ända.

    Är vi där idag igen.
    Väst-världen håller på att tippa över ända pga. obalans mellan krafterna.

    • Det är nog på väg att upprepas, och är man i Sverige tänker man nog inte på det men jag märker av det redan på Arlanda – den maskulina energin är i princip obefintlig och du kan aldrig rulla ett samhälle utan.

1 trackback / pingback

  1. Vad kan du bidra med, efter kraschen? – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.