Vad har rädslan för syfte?

hoppNär man bygger en fascism är man på olika fronter ute efter att slå ut alla svaga. Vi ser det i form av indragen assistans till svårt sjuka, folk som kastas ut ur systemet eller rent allmänt mobbas..

Folk går omkring med t.ex. mögeltoxiner i sig, som människan blir svårt sjuk av, och de får veta att de lider av ”psykisk ohälsa” och det svenska sjukvårdssystemet innehåller  idag tillräckligt många fascister för att en nästan organiserad mobbing ska kunna ske.

När jag var i Boden i somras studerade jag hur en ambulansförare mobbade en som hade proppar i lungorna genom att tvinga individen att gå själv ner till vägen. De hade kunnat köra ambulansen tätt intill bostadens trapp. Men den kvinnliga föraren stod med armarna i kors och hånflinade…  Jag anmälde händelsen, mest för att se vad som händer, och anmälan las ner med vändande e-post. Jag frågade åklagarna hur de ser på den här typen av mordförsök och de hänvisade till  IVO – Inspektionen för vård och omsorg.

deadlock
Klicka 2 ggr

Det är nog rätt länge sen rättsapparten stod på medborgarnas sida
Jag har med 3100 sjuka att göra inom UMS och har en rätt bra insyn i hur det är att vara sjuk i ”det nya Sverige”. När folk sen berättar via media hur de våldtas, och anmälningarna läggs ner, eller hur de har fått föda barn i nån bil, eller hur en gammal lämnats åt sitt öde, skapar det exakt den rädsla man är ute efter.

Det är flera år sedan det blev omöjligt att ta reda på hur många självmord vi har t.ex. Fascister hatar svaghet, i alla dess former, vilket förklarar varför de också bygger åldersförakt. Nej, de är inga trevliga människor vilket också förklarar varför de i allmänhet skjuts eller hängs i lyktstolparna lite senare.

Som grädde på moset kan man plussa på med krigshets
Det politiska spelet är designat för femåringar, och allt fler ser igenom vad media sysslar med, och så snart människor ser igenom uppstår inte den önskvärda rädslan. Det är möjligt att de tar i nu så pass att vi hamnar där att spelet får motsatt effekt?

Men det finns ett annat perspektiv också och jag tänker på det energimässiga
Trifon Nikolov, i den första videon, är en mycket  intressant energimänniska ifrån Bulgarien, och denna video laddades upp den 22 mars 2018 och han berättar om den turbulens som komma skall i april. Videon under är en smart kille som meddelar bland annat att folk kommer att bryta sig ut. Ännu fler som slutar köpa tidningar? I den tredje videon låter jag Trifon Nikolov återkomma.

Bästa sättet att hantera den här typen av energimänniskor är att anteckna vad de säger, och kolla efteråt hur ”rätt” de fick.

Hur kan de veta?
Om du ser mörka moln på himlen, och det stormar kraftigt, lär du säga till din granne att vi ska nog inte ut och fiska nu därför att det lär bli hård sjö och kanske åska. Du kan säga det därför att du vet vad mörka moln samt stormvindar är för något. På samma sätt kan du förutspå att det kommer att bli vackert väder i morgon därför att himlen är klarblå. Trifon Nikolov kan det också men oändligt mycket mer.

Vi sätter på TV:n och kollar in väderleksprognosen, och det är egentligen inte konstigare att lyssna på Trifon Nikolovs energiprognoser.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.