Du är utsatt för ett IQ-test

aalbert

Skärmavbild  klFör att göra en lång historia kort kan man säga att fascismen går ut på att sortera fram starka och eliminera svaga individer.

Det är därför det alltid dör miljoner då -ister är i farten. Bara Mao i Kina dödade 70 miljoner landsmän.

Fascister liksom alla andra -ister hatar svaghet; gamla, sjuka, handikappade, folk med låg IQ, och det som pågår nu sedan minst 2012 är ett enda stort IQ-test.

Man skickar ut Alex Jones, som ska få folk att vakna, sover de kan de inte testas
Skådis efter skådis dyker upp…

Skärmavbild  kl
ISIS soldater är inte sällan amerikanare men du ska tro nått annat..

Förutom att vi utsätts för IQ-tester i ett utförs stresstester, och ISIS-soldater och klimathotet är bra exempel, och som fått unga att ta livet av sig.
– Lysande, ett svagt kräk till borta, säger fascisten om den saken.

I botten är de ofta mördare, och ”politik” är deras brottsalibi, och deras dröm är som alla andra galningars; en värld med uteslutande unga, friska och starka individer och som de kontrollerar.

En artikel på engelska – översatt här till svenska – om vad fascismen egentligen är – du kommer känna igen mycket eftersom bygget har kommit långt.

Vad händer sen?
Det perfekta brottet finns inte och vi får se hur det går för dem…
n e
Jag har just nu intressanta samtal med studenter ifrån Pakistan, som via media ser att väst styrs av bad people, och de förstår inte hur vi resonerar. Vi låter folk som skadar miljoner leva, och stå på, och de dömer dem till döden ofta före 20 års ålder.

Jag har förklarat att i vår kultur tror vi att allt är socialt, och att så sent som 1980 fick man inte ens nämna ordet psykopat i en svensk domstol. De bara skakar på huvudet, och säger mig att sånt är ärftligt, och de är grymt farliga!!!

”Enligt Stephen Scott, professor i psykiatri vid Kings College i London, finns dessa tecken tidigt att de har helt andra hjärnor än vi andra:

 1. Saknar empati
  Barnen verkar trevliga, men när de ser eller träffar människor som är ledsna och upprörda bryr de sig inte.
  – När vi undersöker deras hjärnor tittar vi på området som kallas amygdala, vilket är där man registrerar känslor och processar dem, och det är helt tyst och platt. Så det förstår vad som pågår, men de bryr sig inte, säger Stephen Scott enligt the Telegraph.
 2. Immuna mot bestraffningar/tillsägelser
  Du kan säga åt barnet att gå till sitt rum, bestraffa dem genom att ta lördagsgodiset i gisslan eller ta deras telefon, men det kommer inte att spela någon roll.
  Barnet bryr sig inte vad du gör.
 3. De känner ingen skuld
  Barnet tänker bara på sig själv och sina egna behov.
  – I vuxenlivet, kan det så klart, om de bara har det till en mild grad, då kan det vara jättebra om man är vd på ett företag som måste skära ner på personalen, säger Stephen Scott.

 4. De är manipulerande
  Barnet kan verka charmigt, men kan manipulera sin omgivning och ljuga för att få sin vilja igenom. Och de vet ofta hur de kan göra för att nå dit.

Deras attityd är, ”nu ska vi se hur jag kan använda den här situationen till min fördel, oavsett om någon blir skadad av det”, säger Dan Waschbusch, forskare på personlighetsstörningar hos barn vid Floridas Internationella Universitet till New York Time Magazine.”  Feminas text.

Skärmavbild  klHur farliga de är, och vad de kan hitta på, som vuxna försöker man utreda här – och om nu väst överlever de vi har på toppen – så blir det ett av de svåra problemen att lösa längre fram; vad gör man med psykopater?

Jag sätter alltså likhetstecken mellan psykopater och fascister dvs. du kan aldrig vara en äkta fascist utan att också vara psykopat.

Det är skälet till den störtflod manipulationer vi ser varav en är energikrisen som står för dörren. De kort jag använder anses vara NWOs handlingsplan.

Politik, som vi känner ämnet, kommer utan minsta tvekan att försvinna när alla sätter psykiatriska diagnoser på -ism efter -ism om vi inte fortsättningsvis vill leva i ett dårhus.

The game is on: You are living a reality game called “Survivor”
lbThe big picture here is this: The game is on. You are a contestant in a reality game called “Survivor.” If you win, you survive and your genes go on to represent the future of the human race. If you lose, your genetic lineage is annihilated… permanently removed from the future of the human race. Läs mer

Kan man tro på att det är vad de sysslar med?
Det kan man mycket väl tro på om man vet vad en fascist – psykopat är för någon.

Skärmavbild  klIQ-testa, samt stressa sina offer, är något som alla bedragar- psykopaterna alltid gör rutinmässigt därför att de kartlägger din karaktär.

Tanken är väl att bara de smartaste och starkaste ska överleva deras snitslade bana som startar med hjärntvätt redan på dagis. Från 1975 ungefär har man verkligen gått in för att förstöra unga och man har generellt sett fått fram den svaga och lättmanipulerade mediageneration man önskade speciellt hos oss.

Som vi har sett i tidigare artiklar ingår det att militären hoppar in…
Skärmavbild  klFolk jublar. Du läste rätt; även en mycket planerad militärkupp lär mötas av jubel.

Det de håller på med just nu är annars att de bygger nationalism, tvärtom mot vad de säger, ja.

Psykopater jobbar väldigt ofta med tvärtom-språk, och säger att du får absolut inte vara rasist och inte nationalist heller! Men alla deras handlingar går ut på att du ska bli såväl rasist som nationalist.

Lyssna inte på vad de säger, titta på vad de gör
Det mesta av deras ståhej går ut på att skapa rädsla och då får man möta det med en fest, en skön tur ut på sjön, vad som – men hetsa inte upp dig i en värld som styrs av psykopater och deras dramer. Lär dig hur de fungerar; UMS har en kurs i ämnet. Tänk inför varje ny skräcknyhet; Teater!

Jag ska ge dig ett bra exempel
Om jag säger dig år 2017 att du kan få bort hur mycket slem som helst ur dina lungor vid en förkylning genom att få i dig salt, jag petar i mig t.ex en halv burk oliver, så ”ska” du tänka att hon måste ju vara en häxa…

Läkemedelsbolagen har ju produkter!
Skärmavbild  klI vårt samtal förmedlar jag att det är inte speciellt smart att lita på bolag som aldrig botar – som bara trycker ner symtom, och som tjänar mer och mer pengar ju sjukare du blir. De förlorar pengar om du blir frisk.

I värsta fall kläcker jag ur mig att det är konstigt att folk genomgår västs cancerbehandlingar eftersom man dör av dem. Det får dig, för du är manipulerad bland annat av TV4, att vilja sätta på mig en stor foliehatt.

Skärmavbild  kl
Klicka

Men så går det ett år…
Plötsligt, som blixten ifrån en klar himmel, så byter TV4s ”expert” ståndpunkt och nu är det mygel inom läkemedelsbranschen för mer än tusen miljarder!

Jag personligen tror att det är en tidsfråga innan MSMs experter börjar yla om att vaccinerna innehåller för mycket metaller men vi är inte där än.

En vän till mig upptäckte myglet, förmodligen via böcker som ”Forskningsfusket”, och från den dagen vägrade hon att uppsöka en läkare.

Hon sökte veterinären, om det var nått
Skärmavbild  klHon hade också en massa oro för allt de hade lyckats smacka i henne innan hon bytte från läkaren till veterinären.

En dag hade hon förmedlat att hon hade dimsyn, till en gemensam vän, och en annan vän hade hittat henne medvetslös hemma, och fått in henne till ett sjukhus, men hon avled ganska direkt av en stroke som blev en fullskalig hjärnblödning.

Veterinären hade väl stängt…
Du får välja dödsorsak själv; heatstroken drog hon nog på sig här på Cypern så långt att hon vägrade att bära solhatt därför att huvudbonader är kvinnoförnedring. Dog hon av muslim-paranoia och sjal-debatten eller av uppvaknandet inför läkemedelsbolagen och den paranoia det gav?

Skärmavbild  kl

Lev i nuet
Tänk inför varje mediedrama; Teater!
Undvik alla gifter, sköt om hälsan för att slippa välja mellan läkare och veterinärer…  Allmänheten är välkommen till UMS medicingrupp på FB där vi ofta tipsar.

Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…Källa

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VFmSNNtCsos]

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.