Vad är uppsåt, statsbesök och kronprinsen

baacbbbffbcf
nazi
Klicka

Om vi antar, utan att utreda själva, att Politikerfakta.se har rätt i sitt påstående att Socialdemokraterna sponsrar Muslim Brotherhood så kommer det en dag längre fram där man måste reda ut uppsåt.

Allmänheten förstår sällan det
Vi hade t.ex. en i rätten som hade druckit sprit på nån ambassads trädgårdsfest utan att veta om det, och han gick loss. I ett hörn fanns ett bord med bål, och man fick betala för att få ett glas, och i ett hörn fanns en bålskål men där var det gratis.

Han hade åkt dit i en kontroll med en ganska låg promillehalt men över gränsvärdet och då får man klia sig i huvudet och ställa sig frågan om man själv hade (felaktigt) antagit att den skål som serverade gratis dricka var alkoholfri, eller inte.

Vi kom fram till att han inte ljög om den saken, och då går man inte bara på vad han säger utan det är ett helt batteri verktyg man använder för att reda ut om nån ljuger eller inte. Han ska frias därför att han saknade uppsåt. Han visste inte.

Eftersom de inte är förbjudna i Sverige
Det kan aldrig vara ett brott att ha med Muslim Brotherhood att göra eller tillhöra dem. Än! Men jag tror att ISIS-problemet är så stort, och världsomfattande, att internationella lagar i framtiden kommer att gå in. Just för att förhindra att de kapar hela länder. Man måste längre fram se om dessa nu utpekade socialdemokratiska människor kände till eller inte att det t.ex. är 20 års fängelse för att ens tillhöra Muslim Brotherhood i  t.ex. Saudi. Det är straffbart i alla normala stater att ens hjälpa dem.

De som pekas ut nu vet säkert inte om att inte en ISIS-människa har satt sin fot på Norra Cypern möjligen för att de vet att nde skulle gripas? Gränsskyddet är förstärkt för att de inte ska kunna ta sig in.

Vi kan vara säkra på att dessa svenskar inte vet att över 40 muslimska länder har gått samman för att ta sig an ISIS-folk över hela klotet därför att svensk press tiger om det. Varför tiger den? Vad jag har sett vet ”alla” länders tidningsläsare utom de svenska.


Ledare för den världsomspännande insatsen är på många sätt kronprinsen 

Saudi Arabia to destroy ISIS and defeat terrorists around the world …   /  Saudi Arabia dismantles ISIS cell in Riyadh – Al Arabiya English   /  Saudi Arabia declares Muslim Brotherhood ’terrorist group’ – BBC News / Egypt’s Muslim Brotherhood banned from politics | Egypt News | Al …  /  Egypt declares Muslim Brotherhood a terrorist group | World news …

Svenskarna känner i nuläget inte till att just den organisationen är terroriststämplad i den region jag befinner mig i de flesta länder därför att svensk press tiger?  MSB har börjat sätta ner foten; Muslimska Brödraskapet i Sverige – Msb  Ändå tiger pressen?

Jag själv har inte tid ens att sätta mig in i precis alla detaljer men vi kan nog förutsätta att säkerhetstjänsten här på ön liksom i t.ex. Saudi och Egypten och alla andra vet vad de gör. Vi förstår inte ens språket…  Dessutom betalar jag skatt för att t.ex. UD ska hålla koll. Utrikesdepartementet marknadsför Muslimska brödraskapet.  Uppsåt? Vet inte?

Vi talar inte om religioner,  flyktingar, invandrare eller ens främlingar nu
judarNyss släptes nyheten att ISIS-folk möjligen förfogar över kemiska vapen så vi talar inte om invandrare eller flyktingar utan om soldater.

Politikerfakta påpekar att socialdemokraterna stöttade Nazi-Tyskland, och det gjorde ”alla” på många sätt fram till en viss punkt, och efteråt sades alltid; ”jag hade inte en aning!” Det är jag helt övertygad om att så var det; man visste inte i de breda folklagren att t.ex. judar förföljdes utom inne i själva Tyskland.

Min mormor, barnmorska i Köpenhamn, visste för hon gömde judar under köksgolvet samt cyklade bud mellan motståndsmän, och hon sa mig på 60-talet att ”folk visste inte”.

Kan man begära idag att folk googlar innan de häller pengar och stöd över folk?

Bahrain FM: Muslim Brotherhood is a terrorist group | Bahrain News …

Now That The Muslim Brotherhood is Declared a Terrorist Group, It …

The Anatomy of a Terrorist Designation: The Muslim Brotherhood and …

The Muslim Brotherhood’s Ties to ISIS and Al-Qaeda | Counter …

Nåväl, vi tänker oss tanken att den svenska isoleringen fortsätter och man googlar inte och absolut inte på engelska
swedenDå kommer det en dag då 99% av svenskarna får en chock. Jag är helt övertygad om att kronprisen lär göra vad han har sagt ska göras. Alla ISIS-människor ska omhändertas var de än befinner sig i världen.

Svenskar bör nog i nuläget inte hjälpa ISIS-folk…
Alla jag möter är redan tillräckligt upprörda för att Sverige har legaliserat ISIS flagga. Uppsåt? Vet inte?

Jag har lyssnat rätt mycket på kronprinsen…
Saudi crown prince: Jewish people have right to their ’own land’ in …
Prince Mohammed bin Salman’s Ambitious Plans for Saudi Arabia

Artikeln fortsätter under filmen om prinsen

Saudi Crown Prince vows to ’wipe terrorists from Earth … – Daily Express

saudi
Baskettjejer i Saudi

Varför sätter 40 muslimska länder ner foten?
Förmodligen för att man förstår att väst inte kan hantera frågan och de är farliga. Ett annat stort skäl är att de sprider en vansinnig propaganda om muslimer, och den borde man vara trött på.

Jag ser via sociala medier att man t.ex. tror i Sverige att kvinnans vittnesmål är bara hälften så mycket värt som en mans. Det uppges att muslimer hatar hundar, hatar julen, flickor får inte ha idrott, flickor får inte visa benen, och muslimer anses  hata det mesta. ”Alla” vet att man ska gå i svarta tält. Kolla in en klädbutik online och klia dig sen i huvudet.

Vad är uppsåt, statsbesök och kronprinsen
</p>
	</div><div class=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.