Uttrycket ”Dårhuset”, och en utvärdering av min nymodighet

ulf

raddasverige

Min gamla blogg ”Rädda Sverige.nu, som inte ska förväxlas med den Blueshift drev med samma namn lite senare, hade 181 000 unika besökare i månaden, och det kräver i princip en anställd sekreterare.

Nu ville jag istället ha en liten studiegrupp, och vi har kört nu i ett par månader, man måste prenumerera och vi har en månadsavgift om 25:-, och det har resulterat i att jag har fått som jag ville:

Vi saknar troll.
Jag slipper berusade människors kommentarer tre på nätterna.
Ingen är dum mot någon annan i gruppen.
Jag blir som skribent mycket friare.
Mejlen till mig minskar med 90%
Här finns nog bara läsare som är medvetna om att pengar är en energi, och förstår man det redan nu är man inne i den nya energin.

Totalt sett har jag producerat cirka 25 000 artiklar, i diverse olika bloggar, under tio år
Denna innehåller 1.139 artiklar som idag, och innan EU:s nya lagstiftning och robotar kör igång, är materialet säkrat. Ser vi fem år framåt kommer ”alla” ha det som vi; inlåsta artiklar så att robotarna inte kan slakta ner domänen. Många lär nog vakna en morgon och se att deras 10-15-20 år gamla bloggar är borta, för gott, och det ska vi undvika.

Målet med studiegruppen är att studera, inte debattera
Skärmavbild    klExempel på studier:

”Vänstern vägrar att kompromissa” skapar polarisering, se schemat nedan, och det ser och upplever vi, och kallar det för ”dårhus”. Jag nämnde att bloggaren Jan Milld varit nere och hälsat på mig, och han har varit politiskt aktiv i princip i hela sitt liv, och på vänsterkanten. Han kallas nu av MSM-folk för ”högerextrem”, och har inte bytt åsikter på 40 år, och den gamla högern, dvs gamla moderater i 70-årsåldern, kallar Mild för ”kommunist”.

Den ”vänster” som finns nu, där s är störst, är ingen vänster alls eftersom vänstern aldrig skulle avskaffa strejkrätten.

Det är således en helt ny ”vänster” som har skapats av lobbyister t.ex.
Hur man får dem att ”vägra kompromissa” vet jag inte men det sker väl manipulations- och propagandavägen. De säger alltså NEJ till sådant alla andra tycker är fullständigt normalt att man ska ha, gränser t.ex., och de säger JA till allt de ingen annan normal människa på hela klotet vill.

Skärmavbild    klSom vi ser nedan i schemat skapas deadlock – handlingsförlamning – vilket är den politiska viljan; ingen ska kunna handla, alla ska bara prata t.ex. om att vänstern vägrar att kompromissa eller som nu i den senaste debatten att vi inte får prata. Den finten tog bra – folk har aldrig pratat så mycket och debatterat som nu.

Du kan fråga vilken utlandssvensk som helst, tror jag, så lär denne säga att ”Sverige är helt stagnerat” och så blir det då det är ”deadlock” – handlingsförlamning.

Världsledare och inhemska måste få folk att polarisera
Det gäller alltså att få så många som möjligt att prata och debattera för att skapa handlingsförlamningen, därför att våra hjärnor kan inte agera om vi reagerar. Pratar för få behöver man bara slänga ut ett bete så hugger de flesta, och därför debatterar inte vi här. Vi studerar, och samtalar, och berör ämnen som kräver privata beslut och privata ageranden t.ex. om man ska lämna landet.

Jag går också in för att reda ut missförstånd för att mildra alla rädslor som florerar, och vi avslöjar rätt mycket veckovis, och det har fungerat då läsare säger att de har blivit mycket lugnare.

 

Cause Effect Fascism

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

  1. Minns en sak som Jan sade för några år sedan innan han blev sjuk. Folk tyckte han hade blivit, minns inte exakt vilket ord han använde om det var högerextrem eller nåt annat ord. Men han menade att hans värdegrund inte förändrats sedan han gick med i SSU i början av 60-talet. Han ansåg sig ha samma värdegrund nu. Jag känner igen mig i det i stora drag även om jag aldrig varit med i SSU och att han är äldre än mig. Han tyckte istället att det vara andra som hade förändrats.

    Har en undring om det där med att pengar är energi. Har en tandläkarräkning som plågar mig sedan början av sommaren. Och jag vet inte alls hur det fungerar. Ett litet tillskott hade varit välkommet. Önskar inte att en säck med guldpengar ska dimpa ner framför mig. Misstänker starkt att RSV eller nån annan myndighet i Dårhuset lägger näsan i blöt och vill ha sin del av kakan. Kan rent av leda till crazymaking och HA RÄTT. Så därför vill jag det ska funka på lägre nivå så jag slipper ha att göra med dom galna människorna. Som att kunna dryga ut nån gång då och då när det behövs helt enkelt. Är inte på humöret att vilja bli crazymakad just nu. Men en liten slant hade varit välkommen. Hur gör jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.