Tyst som i graven

Nytt nyhetsbrev, och det som skiljer mot det som ligger ute online är länken högst upp till höger, som bara finns i brevet.

Den och övriga, utom ett undantag, leder till informationen att sidan inte finns.

Den länken fungerar därför att den är rätt kodad med fejkdomänen nyheter.swebbtv.se. I verkligheten visar sig sidan från en domän i USA, ägd av experter på domän strategier, och det vi ser i adressfönstret är en illusion dvs kodat så att den är vad vi ska se.

Nyheten att man är censurerade och nedtagna ligger kvar på Twitter, och det är dödstyst bland kompisarna. De har heller inte nämnt det på nått annat ställe, och det får mig att ana att vi-får-inte-prata-nyheten kommer längre fram efter nyår. De har lagt ner rätt mycket teknikerresurser på det här micklandet.

Folk får alltså ett nyhetsbrev i mejlen där länkarna leder till; finns inte, och då får man fråga sig om de har glömt att koda om det, eller om det är meningen? Folk borde klaga, jag gjorde en gång, fick bara ett autosvar.

Personligen tror jag att de har glömt bort det för om det var meningen borde jag och många andra fått ett standardsvar där de talar om att ”de fungerar inte för vi är nedtagna och censurerade.”

Vi får se, tiden är den bästa domaren, påståendet till vänster var helt falskt, YT:s nya robot löpte amok en helg, se videor. Den gången gick samtliga videobloggare i taket, men nu är det dödstyst. Censurerad ger väl en hög status i den gruppen, antar jag.

Swebbtv, och inte minst Bern, har länge ”lett” vad övriga ska ta upp och stöka om, inte minst bygget av att vi ska känna känslor av förtryck och alla institutioner ska undermineras, klimatförändringar finns inte, osv. De tog bort mig från nyhetsbrevet då jag visade redaktionen fyra, fem videor från översvämningarna i Afrika, som Bern just hade talat om var en bluff, det var bara globalisterna som ville skrämmas.

 

Om Lena Holfve 18261 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.