Ta tempen på Sverige

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Jag läste Lundells ”Vardagar” för ett tag sedan, och det har alltid varit på det viset att då slipper man intervjua 1000 personer. Arbetet konstaterar samma sak: ”För ett par år sedan sa en vän till mig att ”så som Ulf Lundell mår, så mår Sverige”.  Åsa Linderborg: ”Ulf Lundell har lyckats skriva ännu en generationsroman.”

En läsare gav mig rådet att inte blanda in energiläror
Jag ombads skaffa två bloggar. Men det blir inget av med det därför att allt är energi! Kan man energimässigt förklara hur en författare kan smälla in två generationsromaner?

Ja, det kan man så långt att jag kollade UL:s energikarta och han är trippelskorpion vilket kan översättas med att han ser djupt, djupt, djupt.

När han gör det hittar han det vi författare kallar för arketypen vilket leder till att många känner igen sig. Vilket i sin tur leder till att jag slipper intervjua tusen människor om jag vill veta hur män 65+ tänker. Det räcker med Lundell.

Nu har jag ingalunda läst alla UL-böckerna. Förr har jag upplevt UL:s bokspråk som hårdkokt men det verkar ha lagt sig. I ”Vardagar” är han närmre sitt mjukare musikspråk.

Lundell anser;
”Ja, islam är just nu / ett av den här världens största problem” Han är inte ensam om den uppfattningen. Nätet är fyllt av Lundellare som ser samma sak. Jag läste just en text kallad ”Ett fasansfullt samhälle” som beskriver hur kriminella tagit över Strömsund, och skribenten anser att media tiger. Det är många som gör sig skyldiga till ett brott kallat för ”skyddande av brottsling”. Det är alltså olagligt men skydda religioner är mer än lagligt.

Var och en av dem ger därmed samtliga marodörer ett unikt skydd; ”religionsfriheten”. Det är hets mot folkgrupp att peka ut folks religioner.

Vi får se om jag någon gång i mitt liv längre fram kommer att förstå varför folk går på det tricket att förvandla kriminalitet till religionsutövning.

Till höger har du en efterlyst man, och när folk ser en religionsutövare ifrån Asien i bilden går lagen ”hets mot folkgrupp in”. FN arbetar just nu med att sprida den lagen över hela världen.

De som ser en kriminell våldsverkare i bilden omfattas inte av den lagen alls, och för mig är det helt obegripligt att man ser ”barn”, då man har 30-åringar framför sig, eller att man ser religionsutövare då man har våldsverkare i blickfånget. Killen ovan har rätt typiska energier avseende just iskalla våldsverkare. Han utstrålar inte den energi man kan se t.ex. hos munkar, som får anses vara äkta religionsutövare.

Även om det är upp och ner i Strömsund torde Frankrike ligga på första plats
Där kryllar det av ligister, kriminella, soldater etc.

Jag har talat i många timmar med ungdomar ifrån Afrika och Asien om saken, och de säger entydigt att det är folk med familjeproblem t.ex. droger och kriminalitet som har åkt upp till Europa.

Ungdomar utan skulle aldrig lämna sin familj
Det gör man bara inte därför att mormor, farbror, kusinen, fastern behöver en. Det bekräftas av många dussin vuxna, som jag också har talat med, och Asien är fullt av föräldrar som är maktlösa därför att Europa har snott all deras makt.

Ett religionsutövande barn leker med polisen.

Eller som en gammal kvinna ifrån Sudan sa mig nyligen; ”Hur skulle du uppleva det om du sa ditt barn att nu får du inte äta fler kakor! Men grannen öppnade dörren, och lockade till sig barnet, som fick äta obegränsat med kakor.”

Vad jag förstår har våra domstolar börjat anpassa sig, till vad de tror är religiös kultur, och det är väl en tidsfråga innan man delar ut rosa nappar och sagoböcker, som handlar om jämställdhet, till krigsvåldtäktare.

Här där jag befinner mig på norra Cypern är minimistraffet 7 år för våldtäkt. Saudi dömde ut 17 år , dödstraff i Qatar10-15 år i Dubai, 25 år i Nigeria.

Jag kan hålla på till midnatt; men det finns inga andra länder, som mer eller mindre har legaliserat gäng-krigs-våldtäkter, mer än EU-länderna.

Riks- och säkpolischefen här på ön har helt rätt då han säger:
– Vi löser problem, ni i Europa samlar på dem.

Det är inte nämnvärt konstigt att de härjar där uppe, och inte här i regionen
De grips direkt här. Europa tillåter dem, och ett skäl är att ”alla” hävdar att det rör sig om religionsutövning.

Det finns inte ett land här nere som tror att det är religionsutövning ISIS håller på med
Nu har 40 länder slagit sig samman, för att söka blåsa ISIS av jordens yta, och det blir de länder som Europas folk, som önskar leva utan ISIS, kommer att söka sig till.

De som tror att det rör sig om religionsutövning kommer inte våga söka sig till ISIS-fria länder eftersom de med automatik tror att de finns i dem.

Det är begripligt att folk tror det därför att propagandan är helt sanslös. Jihad finns för övrigt med i den kortlek som anses vara NWO:s handlingsplan varför man kan ana att det är meningen det som sker.

Men Europa har inte många minuter på sig att ”se” ligister, invasionsstyrkor, soldater, ISIS-folk istället för barn och religionsutövare för det är som Lundell skrev; ett av den här världens största problem. Det blir så när massmördare går lösa samt skyddas.

Cheerleader gets 12 years in jail for trying to join ISIS

Woman Gets 7 Years Jail For Helping ISIS Recruits In … – NDTV.com

Kasoulides: ISIS suspects deported from Cyprus in last year

Londoner who allegedly fled to Isis-held Syria ‘arrested in Turkey …

2 of ISIS’ Infamous British Fighters Are Captured by Syrian Kurds – The …

Briton held in Turkey as terrorism suspect spoke of Isis ‘jail’ to UK press

Saudi Arabia Jails 3 For Joining ISIS – UrduPoint

Saudi man in prison for writing poems hailing ISIS – Al Arabiya English

Saudi Arabian woman sentenced to 6 years’ jail for supporting ISIS …

U.S.-Yemeni Youth Confesses to Joining ISIS, Faces 20 Years in Jail …

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 625 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

6 kommentarer

  1. Allt är upp och ner. Våldsvärkare tas för troende mäniskor.Uppenbarligen vill man provocera fram vrede mot religion i Europa för att så småningom förbjuda den…och då är det fritt fram till ett nytt livsåskådning. . ”Människa
    altings måt.” Kloning ..eutanasi..och sånt…ingen kommer att kunna protestera mot AI samansmälting med mäninska….

  2. Svegot i allmänhet och Ingrid Carlqvist i synnerhet har börjat använda ordet anarkotyranni. Vilket innebär att krigsbytena har frikort att begå grova brott medan svenskar får hårda straff för struntbrott, typ nån pensionär använder n-ordet på Facebook och döms enligt HMF. Torde vara nån form av crazymaking på gång.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.