Ta del av den ryska öppenheten och Maria Zakharova

maria

Det är mycket skriverier och tal om ryssarna och Putin numera men de får aldrig säga ett enda ord själva via vår media.

En gång i veckan kan du lyssna på deras utrikesminister Maria Zakharova. Ungefär en gång i månaden har Putin offentligt sända presskonferenser som brukar vara i tre, fyra timmar.

Vår regering har gett alla kommuner order om att rusta för ett krig mot Ryssland och vad jag kan läsa av är ledarna mer rädda för ryssen än vad folket är.

Det är i sig inte konstigt eftersom Putin sagt att han ämnar röka ut ISIS-folk var de än befinner sig på jorden, se video nedan, och svenska ledare skyddar dem.

Själv är jag inte direkt heltänd på idéen att vi skulle gå ut i krig för att få skydda ISIS-folk som resten av världen inte ens vill ta i med tång. Har vi aldrig haft världen emot oss skulle det ske då.

Men, vi säger att det blir ett krig, det vinner ryssarna på några timmar, och sen går de in och röker ut ISIS-folk och ställer dem, och alla som har hjälp dem, inför internationell domstol.

I bästa fall förklarar de sen att de vill lösa upp den militärjunta som nu styr Sverige och ge oss möjlighet att rösta på svenska nya ledare i öppna och fria val.

isisLedare, som tror att Sverige skulle kunna vinna ett krig mot det gigantiskt stora och militärt överlägsna Ryssland, är i sig helt galna från start.

Men att de är rädda är begripligt
Det skulle jag också vara om jag tillhörde det svenska ledarskiktet som sprutat resurser, acceptans och pengar över ISIS-folk. Men ledarna känner säkert till att Sverige satte sin sista potatis när ISIS flagga förklarades vara laglig på svensk mark.

Flying the Isis flag is legal, Sweden declares | The Independent

Sweden is preparing its people for war | New York Post

Sweden is bracing its citizens for war with Russia – VICE News

Fearing Russia, Sweden Will Send War Instruction Manuals to Millions …

https://www.youtube.com/watch?v=_jRIhxmUayg

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.