Svar på en fråga

En svensk väninna, som bor i ett Medelhavsland, vill att jag förklarar vad som avses med att fascister tar makten med ett stort folkligt stöd. Min vän kan inte engelska, men en del av filmerna nedan går att få textade på svenska, man klickar på det lilla hjulet och begär översättning, och sen svensk text. Det finns också anhöriga i närheten som kan.

Det är egentligen bara att kika på USA, som ligger cirka tio år före oss, och just nu anses 20% av amerikanarna tro på QAnons alla budskap, som skapats för att människor ska känna känslor av förtryck och förnedring, enligt schemat ovan.

De vill alltså befria sig från DOM, som är MOT FOLKET.

20% av amerikanarna tror idag på QAnons budskap,
och de blir snabbt fler för annars är du MED DOM, MOT FOLKET

De förväntas sen göra uppror, och starta ett inbördeskrig mot DOM, som är MOT FOLKET, och det upproret har ett mycket starkt folkligt stöd i början eftersom man nu ska göra sig av med korruption, osv.

Det upproret slutar på tre sätt; en grupp åker rakt ner i graven under striderna, en åker in på mentalsjukhusen, och en tar livet av sig, och det mesta sker via en militärkupp.

Under den kuppen elimineras kända individer, och hos oss är man nu på insamlingsstadiet; skicka in pengar, skriv på här, och försvara ditt liv!

Fascismens mål är att utrota alla former av högermänniskor, men de är inte ”höger” i egentlig mening längre.

Man kan nog påstå att varje individualist ska iväg till de sälla jaktmarkerna.

Högern är sen länge borta, liksom socialdemokratin i Sverige, eftersom vi vet säkert att den aldrig skulle slakta strejkrätten.

Bakom ett fascistbygge står alltid stora bolag eller branscher och en amerikan, Dave, redde ut ett par av dem häromdagen.

fascismEtt viktigt mål är att slakta medelklassen, och få fram en villig arbetskraft, som arbetar för mycket låga löner pga hunger. Vi har sett förr att slakten av just medelklassen har kommit väldigt långt i USA.

Den mur som är på plats nu sydöver är inte byggd för att stänga ute folk från USA, den är byggd för att stänga in de kommande slavarbetarna.

Glädjetjuten upphör sen när den egna maken bara försvinner, och när fler och fler inser att de är grundlurade. Fascismen är extremt lätt att förutsäga därför att den följer schemat ovan, och det till höger.

Kan man fascismen vet man alltså exakt vad de olika polariserande grupperna kommer säga, och vad som kommer att hända, och en grundförutsättning för att lyckas är att ta bort all form av ideologikunskap från skolschemat, vilket skedde 1969 i vårt land.

Trump vill ha en militärkupp, givetvis

En delad nation – Rädsla och ilska driver ut sunt förnuft – en britt som berättar om
handlingsförlamningen inför en sjuk 80-90-åring, och det han berättar är typiskt då en fascism byggs.

Det är nu 7-8 år sen folk började fly USA, men lejonparten är givetvis kvar, och en del av dem ser den fara som nu är på gång. Man har gissat att av de 330 miljoner som finns lär ungefär 100 överleva.

Gör dig redo, rädda dig själv

Hur fascismen fungerar

Spread the love
Om Lena Holfve 9227 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.