Studenterna kommer slutligen att få rätt


n e
Jag frågade studenterna hur de ser på saken, och de sa ungefär så här:
Hon är jättefarlig för hon vill hjälpa mördare (vi skulle kalla det för medberoende) och hon straffas inte i första hand, som ni tror, utan hon ska förhindras från att utföra den verksamheten.

Hon har suttit inne förr, för samma sak!
Hon vill ändra vårt system, och då kommer vi gå under precis som ni kommer göra om ni inte får ordning, och hon har fått en massa priser i väst som om hon vore en hjälte.

Psykopater måste man förhindra att de ens kan röra sig i samhället, genom att låsa in dem eller avrätta de som begått bestialiska dåd, och det är inte straff egentligen utan vi vill förhindra att de kan skada andra samt göra barn t.ex. eftersom psykopatin är ärftligt, och de har helt andra hjärnor än vi.

Det påståendet styrks av t.ex. all amerikansk forskning; andra hjärnor, ofta mycket farliga samt obotliga. Det är inte socialt, psykiskt eller psykologiskt utan rent fysiskt. Läs mer


Men all crazymaking säger mig att narcissisterna spelar en mycket stor roll, också. De ser helst att du tar livet av dig själv medan psykopaterna gärna hjälper till. Psykopatin är biologiskt ärftlig, och det är inte narcissismen. Båda söker skaffa sig maktjobb.

Jag ställer mig själv frågan oftare och oftare om vi i väst gör nånting ”rätt” överhuvudtaget, och jag kommer allt oftare fram till att det är mycket lite eller sällan. Det är t.ex. total dårskap att tillåta att psykopater har sex med besökare på kåken.

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.