Sorry, jag tror inte på det

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klFolk skickar på mig – nu-ska-du-vakna-filmer, och de går ut på att västeliten dribblar med västs befolkning dvs extremt rika människor sen generationer, och jag köper inte det rakt av. Vi är deras huvudmarknad. Men det är meningen att man ska skicka runt filmer som den nedan för den vägen blir man fiendes marksoldat.

Debattörer i Sverige stirrar sig blinda på enbart Sverige, och de engelskspråkiga stirrar sig blinda på USA och väst. Vi talar om en miljard besvärliga människor d.v.s Imperiet och som ett gäng ifrån de övriga 6 miljarderna vill ha ett lågintensivt krig mot för krig är det.

Skärmavbild  klDen osynlige handen, som skapat bakgrundsmaterialet till den bok som är inspiration till de kort vi studerar, för att retas med oss?, sitter i Asien –  inte i väst.

Denne någon hatar oss som pesten så vi har lite att ta av… indianer, indier, kineser, aboriginer etc som vi har massdödat till och med utrotat ursprungsbefolkningen på Kanarieöarna.

Den osynlige handen har all anledning i världen att få varje västmänniska att känna, tycka och tänka att vi har inga ledare, de är korrupta – är de också i många fall – och nu ska de avliva oss.

Skärmavbild  klDet är ren crazymaking, och målet för en sån är alltid att offret ska bli tokig, och flera av korten visar också att det är det vi ska bli.

Skärmavbild  klDen som har tillverkat korten ser oss som tokiga, dumma i huvudet och svaga samt drogade redan då de ritas – 1982, och boken skrevs 1975 – och jag känner få i väst som anser att vi är tokiga, dumma i huvudet och svaga samt drogade. Jag kände ännu färre 1975!

Korten är ritade av några som studerar oss utifrån, och utifrån sina värderingar. De är högintressanta eftersom många av dem skildrar saker vi vet har hänt.

Det är nånstans runt 1975 som fascistbygget i väst drar igång på allvar även om jag kan spåra en del till tiden direkt efter kriget.

Vi har avlönade agenter, ur vårt eget led d.v.s västmänniskor, som iscensatt mycket och korten berättar det också. Det kortet skulle inte finnas om det hela iscensatts 100%  ifrån väst och av 100% västfolk.

Vad ska du med agenter till om du redan är inne i systemet?

Skärmavbild  kl

Lägg därtill att man tydligt och uppenbart via inrikespressen försöker provocera de starka av oss att lämna norra klotet.

https://www.youtube.com/watch?v=BNNdrN0Cet8&feature=share&fbclid=IwAR2GyGpjQYNlasZi749yNQLOp3dmghqtKnCx6x3V_ltUgjszuvWfl0W6tAA

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.