Söndag, och kvaddade kärnvapen

n e

Teckningen ovan beskriver bland annat att vi har genomlevt 12 000 mardrömsår på jorden, och vi går nu mot 12 000 ljusa år. Brytpunkten var år 2012, och det kan man inte tro om man stirrar sig blind på all dårskap.

En del av jorden befolkningen befinner sig i en unik transformation från 3-4:D till 5:D, och vi ska gå igenom vad det innebär. Främst för att många är väldigt rädda just nu samt arga på de likgiltiga.

En FB-vän beskrev det hela så här:  
Densitet, täthet av vågmängd i materia eller medvetande är enklare att beskriva denna inre-expansionen som hänt många. Medvetande har större bandvidd, uppfattar fler fraktaler inom tidsenheter(rytm)

Väldigt stillsamt och centrerad medvetande där allt upplevs kristall-klart i alla sinnen. Små variationer i statistika fält eller magnetiska fält känns av lätt,också dess vågform.

Allt som händer upplevs väldigt distanserat, svårt binda emotionellt koppling till det som händer omkring i denna verklighet. Går inte skapa karmisk koppling till 3:D och 4:D längre. Känslor är fridfulla och beundransvärda, ett slags extas i kroppen.

Svårt att andas, vilket många andra upplever också. 5:D ljuskroppen känner av alla Hz och subtila energier väldigt lätt.

Känslor och mycket av känsel finns i 5:Densitets ljuskropp nu.

En svensk har författat följande:
För att förstå att alla kan vara en och samma så måste vi förstå hierarkin och strukturen bakom Rum och Tid och sedan förstå att båda är illusioner. Det finns ingen tid i den högre dimensionen, därför finns det ingen början på livet, och inte heller något slut. Det är oundvikligt att du och jag har skapats inom denna oändlighet.
Läs mer

Artikeln fortsätter under filmen och vi ska kika på hur det hela slår i verkligheten

Nästa film gestaltar det vi kan kalla för uppvaknandet i väst. En ung tjej raljerar med ”elitens” ”förmåga” att mörda onda diktatorer… och hon visar också vad man gör med goda diktatorer…

Den filmen hade aldrig kunnat göras före år 2012 och du kan kolla på FB, i dina anteckningar, dagböcker, brev, vilka bloggar du läste, vilka tidningar, etc  och så jämför du med hur det är idag blott 6 år senare, så lär du nog häpna.

Denna film nedan handlar om en ung tjej som klistrat upp lappar vid en bro där många som har tagit livet av sig valt att hoppa ifrån.

Tidigare har jag skrivit om att det fötts Indigobarn på jorden, de har en helt annan DNA än vi andra, IQ:n ligger runt 160-170 – genigränsen går vid 130 – och de löser problem rekordsnabbt, och med ett slags logik vi aldrig förr sett. Denna unga tjej kan mkt väl vara en av dem.

 

Nästa film handlar om en ung tjej som har räknat ut att väst lider brist på maskulin energi men hon kallar det för en ”giftig brist på maskulinitet”. Jag skriver om samma sak rätt ofta eftersom det är uppenbart. Det är t.ex. extremt obehagligt att gå ut här i Sverige därför att de som har en ”giftig brist på maskulinitet” är allt annat än roliga.

Den här filmen känns som en klassisk 4-5D-film.

Filmen nedan är ifrån år 2012, då hela denna process småstartade, och den beskriver vad människor över hela jorden som är med i processen, och som de kastades in i med start just 2012, genomgår. Gissningsvis utrustas de med nya sinnen och förmågor för att klara framtida svåra uppdrag?

Det hela låter säkert som hokus-pokus vid första anblicken och det gör nästa punkt på dagordningen också. Aftonbladet har skrivit om ett fenomen. Mysterierna runt solen som sker just nu tiger de t.ex. om. Men man har meddelat att andra solsystem existerar.

elit
Det är lätt att göra av med andras pengar… ungarna har inte ens skolböcker i USA, inte i Sverige heller…

Då leker vi med tanken att de är smartare än vi, vilket inte kan vara speciellt svårt att uppnå, och att de har bestämt sig för att sätta P för ett och annat i Dårhuset.

Eller; existerar det varelser med IQ, och de inte skulle sätta P för diverse vansinnigheter, som kan skada hela universum, är de inte riktigt kloka.

Strong Evidence Shows Extraterrestrials Have Been Shutting Down Nuclear Missiles Worldwide For Decades, But Why? Läs mer  + här

Du får kolla och värdera själv men det som sägs är att kärnvapen förstörs.
– Förstår vi i så fall vinken?

Artikeln avslutas under filmerna om de avaktiverade kärnvapnen

 

Om det stämmer torde uppdraget vara att förstöra massförstörelsevapen dvs. sånna Pentagon ofta anklagar andra för att ha…

Dags att läka ihop Tellus?
Skriva in alla regeringsligister i UMS? Man kan bli helt galen av mögeltoxiner t.ex.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.