Sanningens tid är här

Skärmavbild  kl

Inte bara konsten är ny…

Skärmavbild  kl

Vi minns att energifolket varnade för att inte sätta sig på Ärlighetsexpressen och de som dribblar vidare påstås möta enorma konsekvenser med start som nu  i sommar.

Vi får se om de får rätt
Vi bör märka det eftersom vi t.ex. har en statsminister som ljuger rutinmässigt vilket inte ger några konsekvenser i nuläget. För 25 år sen fick de avgå efter en lögn.

Ovan har vi en läkare som inte orkar längre och de lär nog bli fler. Jag har träffat ett par stycken som lämnat ”för jag klarar inte av att ljuga längre”.

Skärmavbild  klJag själv har inte märkt av skiftet mer än att jag noterar och känner direkt, och mycket snabbare, då folk ljuger samt att jag har sett att Google sen några veckor börjar kabla ut mina artiklar om utmattning.

De har tigit i nästan tre år… tiga kan också vara ett slags lögn.

Enklaste sättet att avslöja dem är att lyssna, därför att de motsäger sig själva, förr eller senare. Har man som jag tjänstgjort som lekmannadomare i många år har man hört de flesta lögner, som ens existerar.

Därför fuskar och ljuger människor – testa dig själv! 

En annan typ av lögner än enskilda individers
Det är ett bra tag sen vi studerade att Trump bygger muren för att stänga in amerikanare. Nyligen såg jag samma scenario rörande Ungern;

All these necessary police state measures are needed now because of the massive worldwide crimes of the Cabal. There will always be dual use. These walls will also keep folks in for depopulation at will. Läs merFörvånad?

Skärmavbild  kl
Klicka

Förvånad?
Alla diktaturer och -ismer tar livet av sina egna i miljontal, rent historiskt.

Här på Cypern skakar 100% på huvudet om man säger att vår regering, som är ondskan själv samman med resten av västs ledare, vill importera ISIS-folk som ska ”botas” samtidigt som de sliter assistenterna av cp-skadade…

En blind leder en blind…
Så på sikt måste vi uppfinna styrmedel av ett samhälle men utan att ge psykopater svängrum så de klättrar upp på toppen där de sen kan härja fritt.

Vi måste också besvara frågan; Vad ska vi göra med psykopaterna? Och har studenterna rätt då de säger att det lär sluta med att vi avlivar dem? Jag har funderat länge på vad killarna sa mig, och jag tror att de har och får rätt.

Drogtester, energi- och personlighetsutredningar, högskolekompetens… vad mer vill vi ha innan vi ger bort 70-80% av våra inkomster i framtiden? Blir vi dessutom av med psykopaterna högst upp behövs det inte ett högt skattetryck för att driva det som behövs gemensamt.

Jag förstår att de vill hålla energifolk ifrån sig
Sideriska siktet drevs av en tydlig vänsterman, och backar vi bandet vet vi att vänsterns folk grät floder då Trump vann valet – alla utom Siwert Aldenryd, och det som skiljer honom ifrån resten av vänstern är just kunskapen hur man läser av själens energi rent matematiskt, och som skrev bland mycket annat om Clinton, och som han inte hade röstat på kan vi anta:

Hillarys sjukligt bedrägliga horoskop har kommenteratats tidigare och den fullständiga röra av födelsedata – som hon själv bidragit till – förstärker bilden av en falsk och manipulativ person som söker ”spela” sina omgivningar.

Det säger en del om hotet om Clinton sökt manipulera sina födelsedata. Då har vi kommit en bit på vägen. Hon inser faran själv.

Samma slutsatser kunde enligt DN (faktiskt) varje människa dra som som läser hennes läckta e-post. Hon är en falsk kappvändare som inte står för något utan kalkylerar med sin stab om varenda policyposition. 

Men hela västerlandet bygger idag på samma CORPORATE BULLSHIT-metodik så i så fall är det bättre att förklara hela vår kultur för sinnesjuk, en psykopatisk kultur. Och det har förstås gjorts med jämna mellanrum. Ensamt blir det förstås att inse hur man lever som en av de få nyktra i ett fullständigt förgiftat samhälle, så det gäller att ha kontakter inåt, mot själen, medan Dag går mot Natt i vårt västerland… Läs mer – och gärna under taggen Clinton.

Värst är givetvis narscissisterna:

Varför kan vissa inte sluta ljuga?
[…] Vad gäller personer med psykopati kan det beskrivas som att de är vårdslösa med sanningen. Det är inte så viktigt för dem om det är sant eller ej, varför de hävdar än det ena än det andra – ”det skulle ju kunna vara så”.

Eftersom dessa personer ofta har en antisocial livsstil ingår också lögner för att vinna fördelar eller komma undan. Dessa personer lider inte av ånger eller dåligt samvete för att de ljugit – om de blir ertappade med en lögn så rycker de bara på axlarna och går vidare. Läs mer

Vi kan nog delvis tacka allmänheten
Har energifolket rätt får de väsentligt mindre svängrum, folk blir inte längre förvirrade, därför att allmänbildningen i frågan har ökat dramatiskt. Enligt dem är också Plutokraften i gång för att förgöra dem, och startskottet kan väl ha varit Perus president som sköt sig?

Backar jag bandet var det absolut förbjudet att använda ordet ”psykopat” i Stockholms Tingsrätt år 1975. Många hävdade dessutom på allvar att Sverige helt saknade kriminalitet – det var enbart ont förtal – och de stred för den uppfattningen även om vi hade en bankrånare framför oss.

NEW eye-opening, dynamic, controversial, informative and mind-blowing AGE OF TRUTH TV interview-documentary production featuring former Finnish Chief Medical Officer, Doctor, Best-seller author and Truth Reseacher – Dr. RAUNI-LEENA LUUKANEN-KILDE.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

 1. Sanningen är för okomplicerad för oss; vi uppskattar inte dem som tar ifrån oss våra illusioner.
  Ralph Waldo Emerson (1803 – 82)

  Alla människor ljuger. Ibland är det stora lögner, ibland är de små
  vita …
  … Det är ett sorgligt faktum, eftersom lögnerna fräter på själen.
  Den skadar tankeenergin som är vår allra innersta del, därför skadar vi oss själva när vi ljuger.
  … Vi har alla drabbats av lögnerna från politiska partier – löften som sällan eller aldrig blir uppfyllda; kovändningarna, motsägelserna … Och det är dessa människor vi fick lära oss att se upp till för att det visste bäst! Så dumma vi var som litade på dem, och hur besvikna känner vi oss inte på grund av vår egen dumhet.

  Så långt tillbaka man kan minnas berättas det om hur regeringar och statsöverhuvuden har ljugit och fabulerat, och ändå lyssnar vi fortfarande till vad de har att säga. De ljuger inte bara för befolkningen utan även för sig själva, sina vänner och medarbetare. Det värsta av allt är att de tror på vad de själva säger, eftersom lögnen har blivit livsstil för dem. Om ett politiskt parti kan dra ett annat vid näsan anses det vara mycket smart och alla och alla får sig ett gott skratt. Det är alltså människor som styr landet, så det finns inte så mycket att skratta åt. Det är faktiskt tragiskt….

  Betty Shine

  Sinnets Magi
  ISBN: 978-91-7715-505-8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.