Säkra zoner

Skärmavbild    kl

När en civilisation faller blir det alltid stökigt, och frågan är om det finns någon plats på jorden där det är säkert? Vet man väl först efteråt. Jag har valt Cypern därför att den breddgraden är rätt perfekt avseende solar minimum-problemet, och ön vaktas av många arméer; FN, britterna, amerikanarna, turkarna och så den inhemska grek- och turkcypriotiska armén. Sex arméer! Du kan inte peta på Cypern utan att det skulle bli ett oherrans liv.

Som svenskar har vi med automatik många vänner bland de äldre vars liv räddades av svenskar 1974. Det är minst åttio, kanske nittio, nationaliteter på ön, och den är självförsörjande på allt utom bensin, gas, kaffe, te, etc. Jag kan i princip gå ut i skogen och sätta mig och äta nedfallna fikon.

Men som svensk är du nog säkrast i Sverige därför att du vet allt och kan språket och om jag bodde där uppe skulle jag undvika storstäderna och dra mig ut på landet. Vi har en läsare som bor på en egen ö…  kan inte bli så mycket bättre. Sverige har två problem jag ser; solar minimum som ingen rustar sig eller oss inför kommer att bli ett stort problem, och livsmedelsförsörjningen eftersom folk inte står i kö för att få bygga inomhusodlingar. Alla är upptagna av global warming.

De flesta svenskar vars texter jag läser via FB, artiklar etc verkar i det närmaste helt omedvetna om att civilisationen faller nu. De vill rädda Sverige, och få tillbaka det gamla, och det är omöjligt. Det brittiska Imperiets tid är över, och de kör dessutom på övertid. De flesta vet inte det därför att de är historielösa, och det är väl att jämföra med livet som en blind kattunge.

Men, till frågan; Säkra zoner?

https://www.youtube.com/watch?v=y-JaXzYst8s

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Väst imperiet faller och det ser ut att nu ..makt centra(det är alltid samma strukturer) omfördelar sin inflytande över värden på ett nytt sätt.De vill få 70 nationer och 10 riken som det står i Bibeln i end times profetior? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.