Så här kan du göra en stor nytta

jesus

Skärmavbild    kl

Vad kan det vara som låter? Tänker närmast på frekvenser. Har sett mängder av filmer där detta märkliga ljud hörs, ibland tillsammans med underliga hål i molnen. Vad tror du att det är?

Svar: Med stor sannolikhet spelar man nu ut Messiaskortet som finns i den kortlek som anses vara NWO:s handlingsplan.

Om tusentals bloggare t.ex. över hela världen avslöjar ett kort lägger de ner den planen, är min erfarenhet, och eftersom de inte kan skapa utan bara kan följa ett manus svälter vi på ett sätt ut dem om vi sprider information om enstaka kort och/ eller hela leken.

Det är det bästa fredsarbete som man kan ägna sig åt just nu så ta upp ämnet då du talar med folk, chattar, är på middagar, etc.

Den som inte gitter bli chockad eller förvirrad kan med fördel lära sig kortlekens innehåll, och den kom 1982, men är inspirerad av en bok som kom 1975.

Jag har lagt en video med samtliga kort nedan, och det finn en tagg nedan; kortlek.

https://www.youtube.com/watch?v=NXdkjJNuUfU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3KY5V3NWU7esnS-pRpsmrhMCa6UQylTHvbjnkHDa4AzqNehZvfkNQjcX8

 

 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.