S och sd ”samarbetar” men nu ska vi överlista dem

militar

sdLöfven går ut, och säger att bränderna liknar en militär operation, och sd-ledaren kommer med lösningsidéen som är EU-poliser. Polisstaten ska skapas.

Det våldströtta folket lär jubla, ett tag, men jublet upphör då folket förstår att ”hårdare tag” skapas nu för att kunna hålla folket i schack längre fram.

Löfven är SÄPO:s högsta chef
En arbetsgrupp, som leddes av Nils Öberg, fixade så att SÄPO skulle bli en egen myndighet direkt under regeringen. Källa

Öberg är filosofie doktor i statskunskap, och son till Jean-Christophe Öberg, och NÖ är numera generaldirektör för kriminalvårdsverket.

En doktor i statskunskap, och sonen till en ambassadör, känner väl till att det har aldrig hänt förr att säkerhetspolisen underställts en regering.

o

Man kan påstå att Löfven har en väsentligt större makt än någon annan statsminister haft någonsin förr.

Den svenske statsministern kan ge en direkt order att man ska gripa de han påstår sig ha sett utföra en militär operation.

Beslut som rör myndigheter måste fattas av regeringen som kollektiv. Minst fem ministrar måste vara närvarande när ett regeringsbeslut fattas.

Det mötet kallar han inte till utan han meddelar att han är ”förbannad”
Soldaterna grips inte ens av den vanliga polisen…  vilket får mig att tänka på brott som ”skyddande av brottsling” eller i skarpt läge landsförräderi.

lbNotera; i Frölunda ligger polisstationen
alldeles bortanför, andra sidan motorvägen, ca 5 min promenad. De måste ha fått order att hålla sig borta.

Skyddande av brottsling är ett brott enligt 17 kap 11 § brottsbalken
Brottet kan bestå i att man hjälper den som begått ett brott undkomma eller genom att undanröja bevis. Straffet är böter eller fängelse i högst ett år. Är brottet grovt är påföljden lägst fängelse i sex månader och högst fyra år.

Utlänningar!
Vad jag kan se är de flesta på nätet övertygade om att det är utlänningar som ligger bakom, främmande makt är alltid utlänningar, och de flesta anger en välkänd religion.

Det är inte bara i Sverige det brinner. Frankrike, England, Spanien är hårt utsatta.

Inte vilka utlänningar som helst
parisJag skrev en artikel tidigare om ISIS, som är legosoldater och som inte sällan är utbildade i USA, och de har inte med religion att göra.

Det är, eftersom ISIS själva har meddelat att de ämnar attackera Europa, dags att plugga det som kallas för politisk islam.

Sveriges regering stöttar och samarbetar med de andra låser in, och Arbetartidningen protesterar, och skriver: 

En person som kritiserat Socialdemokraternas flathet mot islamistisk infiltration är fd riksdagsledamoten Carina Hägg (S). På grund av sin kritik blev hon, inför valet 2014, först flyttad bort från valbar plats på riksdagslistan – för att slutligen strykas helt!

Vad kan SÄPO göra? Inte mycket, arrestera sin chef?
krigSÄPO brukar berätta att det är tusentals soldater inne, och en hel armé anses finnas.

Många har tyckt att det är konstigt att SÄPO inte gör något.

Men den 14 augusti 2018 blev det tydligt att Sveriges statsminister inte ger order att ett regeringsmöte måste ske därför att de han själv uppfattar utför en militär aktion ska gripas / skjutas ner.

Vad kan SÄPO göra? Inte mycket, arrestera sin chef? SKV skulle möjligen kunna ingripa därför att de utomlands påstådda 90 miljoner SL anses ha är inte redovisade i Sverige.

Extremt farliga
isisMannen i filmen säger att de politiska islamisterna är farliga, och det måtte de vara om man betänker att Saudi har byggt en jättemur för att hålla dem ute, se film 2.

På norra Cypern, som är ett muslimskt land liksom Saudi, har man höjd beredskap för att förhindra att de kommer in eftersom de redan har dödat minst 100 000 muslimer.samtal

Saudi har organiserat först 40 länder – men de ska nu vara 54 – för att söka sopa islamisterna av jordens yta.

 

Artikeln fortsätter under filmerna med en förklaring och glöm inte att kunskap är makt

 

https://www.youtube.com/watch?v=AG_m4LKOCBk

Hur kan detta ske på svensk mark?

isis
ISIS har meddelat att de tänker bränna ner Europa.

Det finns ingen svensk mark.

Trots att det var förbjudet, fattade riksdagen i november 1994 beslutet att upphäva grundlagsskyddet som fri stat. Detta var en form av statskupp.

Det är sannolikt det största brott, som någonsin begåtts mot det svenska folket genom tiderna. Alla riksdagspartier, (utom Miljöpartiet, vars riksdagsledamöter lade ner sina röster) röstade för att avskaffa grundlagsskyddet som fri stat. Läs mer

 

lbSocial ORO var en viktigt princip i strategin som ledde Dominikaner och Jesuiter till makten i medeltidens Europa. Samma recept hittar man bakom Facisternas frammarch i 20-talets Italien och 30-talets Tyskland.

Bakom dom alla – dagens ISIS och Nazi-Nato inkluderat – står Europas äldsta, värsta och framför allt rikaste maffia. Sen Medeltidens Jesuiter har dom styrd den romerska kyrkans enorma värden. I dag styr dom såväl IMF som BIS, FED och EUs Centralbank – vid sidan om alla NATOs hemliga tjänster.

På dagens AGENDA står erövrandet av Ryssland högst. Varför dom behöver att skarpt radikalisera dom EU-länder som fortfarande inte gått med i den gamla Ax-maktens ”Nya NATO”.

Och vad kan vi då göra?
 – Lyssna noga!

https://www.youtube.com/watch?v=AsWk8t19tjI

 

Mot de vi i vardagligt tal kallar för Det Brittiska Imperiet
Och som alltid kör med söndra för att härska; Cypern, Balkan, Europa.

https://www.youtube.com/watch?v=LAUZgUqf6w8

https://www.youtube.com/watch?v=e2Tn4uOSe6o

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Kanske är det så att alla dessa s k ISIS soldater/anhängare en dag ingår i EUs framtida
    armé , går mot Sion eller är nyttiga idioter åt den rådande politiker eliten. Så att en diktatur
    värd namnet växer fram och leder oss in i en global diktatur.

  2. De jobbar åt den som betalar bäst… i Irak höll det på att bli kris för de fick inte sin löner i tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.