Privatlivet som ska försvinna, i godhetens namn?

Jag äger ingenting, har inget privatliv och livet har aldrig varit bättre

hantiveckanAgenda 30 handlar också om att privatlivet ska upphöra, och då jag berättar utomlands att jag via hitta.se kan ange vilken lägenhetsdörr folk bor bakom, eller ta fram bilder på hur deras hus ser ut, svimmar nästan folk. De gör stora ögon… i ett land som inte ens använder adresser och där register saknas i princip helt.

Det är utan minsta tvekan via kändiseriet vi har ”lärt oss” att vi har med andras privatliv att göra.

privatDär jag befinner mig nu på Norra Cypern saknas löpsedlar, och även kändiseriet, och privatlivet är heligt vilket leder till en stat som aldrig kan gå ut och tala om för folk vad de ska tycka, tänka eller säga.

Det motsatta råder i Sverige, och nu frågar Norrköpings Tidningar:
Har Stefan Löfven blivit en rasist? 

Det statsministern har uttryckt har gett tusentals svenskar sparken ifrån deras jobb, och nu är det plötsligt PK? Ledarna bestämmer samman med media och även kändisar vad som är ”rätt åsikter”?

Om du vill förändra världen börja med att bädda din egen säng…
Artikeln fortsätter under filmen som har 148 miljoner visningar varför man kan påstå att den måtte ligga i tiden.

Sadhguri påpekar en sak nedan i videon, som jag skulle vilja skicka till regeringskansliet, nämligen att man kan bli så god att ingen står ut med en. Det är så världen börjar betrakta Sverige eller rättare sagt den svenska staten som har sina rötter djupt ner i helvetet just nu.

sittstillMan vet hur alla ska leva, och man vet hur andra länder ska skötas. Men man kan inte bädda sin egen säng, sköta sitt eget land, eller sina egna arbeten och man byter ords meningar på allt.

Om jag gick i gymnasiet nu skulle jag skriva en uppsats som handlar om hur jag bjuder ner hela regeringen, och sen får jag kämpa redan på macken!

  • Nej, gå inte ur bilen! Du får inte tanka själv! Går du ur bilen blir killarna vansinniga, och dessutom blir du betraktad som en samhällsfara om du försöker stjäla jobb av lågutbildade eller studenterna som ofta jobbar på mackarna. De vill inte ha er ungdomsarbetslöshet här! Inte era studielån heller!
  • Nej, sitt still! Du får inte gå ur bilen och gå in där och betala! De kommer ut med en visakortsdragare! Ge fan i att försöka stjäla jobben av unga! Sköt ditt jobb!

Godhetens alla symtom ska inte förväxlas med ett gott självförtroende
Det är det för få som har i Sverige eftersom hela kulturen är en totalitär förtryckarkultur. Den som har ett gott självförtroende drar till sig folk, och motsatt den som är ”god”-  utan erkända skuggsidor – flyr folk ifrån, och den indiske gurun är spot on, även denna gång.

Vad är då skuggsidor?
Läser man Siwerts text om mig; Lena Holfve om hyckleriet i Sverige och mer om den sublunära sfären ser man att han skriver att det är inte odelat positivt att ha solen i det nionde huset.

Många jurister, domare, advokater har det och, många andra som är intresserade av rättsfrågor, och det är ju kul att vi gabrielär det ett helt liv. Jag räknade ut igår att jag har pluggat, inte minst juridiska texter, tre timmar dagligen i 365 dagar per år i femtio år vilket blir 54 750 timmar. En kompis svarade, och att slurpa i sig kunskaper ingår i denna energi.

 

Men en kraft har alltid en skuggsida
husI vart fall för omgivningen, och ett exempel är en turkcypriot som jag hyrde ett hus av, och som han ville ha tillbaka i förtid därför att han kom på att jag aldrig skulle köpa ett hus där och då.

Jag blev därmed ointressant som hyresgäst; prova på att bo här!!!
Jag sa okej, men du får betala den ved jag köpt in för hela vintern, internet jag har dragit in samt förskottshyrorna, och han nickade, och sa mig att dem sätter jag in på ditt konto nästa vecka! Jag flög till Sverige, veckan gick, jag kontaktade honom och han skrev; ”Vilka pengar?”

Gossen ville leka katt och råtta!
Okej, jag tog en domän, motsvarande hans mycket udda namn, slängde in den i servern, byggde en sida där jag berättade hela historien på engelska hur han låtsas hyra ut, och sen åker du ut om han fattar att du aldrig kommer att köpa ett hus av honom, och dina pengar ser du inte till. Men du får frågan; Vilka pengar?

bumerangEftersom jag har byggt siter förr tog det väl en halvtimme, och sen köpte jag Google annonser, men bara synliga här på ön och i Turkiet, och jag tog dels hans namn och ord som ”buy house North Cyprus” och sen svarade jag på hans mejl med frågan; Vilka pengar?

Jag sa honom att jag har berättat hela historien i domänen ditt-namn, söker du på ditt namn och ord som… får du en länk direkt dit. Du bestämmer själv hur den historien ska sluta, och jag har bestämt att den får ligga ute tills du har betalat veden +internet +förskottshyrorna… Pengarna kom med blixtens hastighet, och jag tog ner sidan som kom att leva i två dygn, och året efter släppte jag domänen som ”nån” köpte snabbt.

Det är skuggsidan av det djupa intresset för rättsfrågor…
Nej, han älskar inte mig, men taxichauffören jag alltid använder skrattade högt, och sa mig att det där var bra; ”hans pappa har förstört honom!” Fäder är alltid ansvariga för söner här. Men det säger sig självt att bedragartyper alltid avskyr mig. Det vore mer än märkligt om inte han kallar mig för ”livsfarlig”.

Sen fick han ännu mer stryk men den yxan höll inte jag i
Jag kom att berätta det här för min tandläkare, som ville veta namnet när jag sa att jag hade litat på honom för att han jobbade i parlamentet, vilket jag drog på länge men slutligen nämnde jag namnet.

Tandsköterskan sa genast att
– Jag har bott granne med honom! Han är sån som Lena säger!

bumerangTandläkaren frågade lite till, och några månader senare hörde jag att Mr Leka Katt och Råtta fått lämna parlamentet. Tandläkarens fru var presidentens sekreterare, och utnyttja sitt jobb där för att sen vara ojust mot utlänningar är inte okej i ett land som lever på sina pensionärer utifrån och turister; enda industrierna de har.

Ett skäl till att den svenska staten befinner sig djupt ner i helvetet för tillfället beror bland annat på att man genomlyser aldrig någonsin sina egna skuggsidor.

Tvärtom hotar man med att införa en lag som ger journalister 8 års fängelse som kritiserar regimen dvs. lyfter på täcket till regimens skuggsidor.

Så handlar bara en stat som är rädd för sina egna medborgare, och de svarar med att fly den ”goda” staten för idag känner jag ingen som älskar den svenska staten.

Sadhguru är mellan varven ett geni, och tänk dig att han talar om just den svenska statens godhet…

< p class="r">Nio drivkrafter och deras skuggsidor   / Hon ser våra skuggsidor genom historien | Forskning & Framsteg

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.