Uppdaterad; Positiv energi på G

energi

Tidigare publicerat:

Flera i gruppen har meddelat att de blir lugnare av texterna, ingen har protesterat, och vi vet t.ex. att ”klimathotet” är tidningsartiklar främst och löpsedlar, och vi har sett vid flera tillfällen hur Kina, USA, Tyskland håller på med artificiella solar. Vi förstår att det kostar biljoner, och att ingen av dem skulle hålla på om det inte fanns ett behov av att värma.

Skärmavbild    klDet finns fler ämnesområden jag har tagit i men det räcker med klimathotet, som också har ett eget kort i kortleken vi studerar, och om det nu är så att denna studiegrupp blivit lugnare, mer jordade, så ska ni enligt energifolket nu gå igenom The Lions Gate, och utan problem. Ni är också frekvens- och energimedvetnare nu och kan ha höjt de egna medvetet.

Ni kommer då få en enormt positiv energi
Skärmavbild    klDe som är rädda får inte det alls, de blir bara argare och tokigare – ungefär så fungerar det, om jag fattat rätt. Vilket förklarar väl varför våra fiender vill sänka frekvenserna när det är kaos de vill ha. De lyckliga med sinnesro blir lyckligare, kan man säga.

Jag själv mår kanon, och är tacksam för att jag inte är rättshaverist – de har nog en mörk framtid – för jordens folk lär kräva ärlighet, inga spel, längre fram när den gamla världen har ramlat ihop.

I video 2 säger David att nästa skjuts blir; ”planetary energies we have ever seen in our life” men det är ingen som kan förklara hur dessa frekvenshöjningar som slungas mot oss skapas.

Det blir ett race under resten av 2019 
Skärmavbild    klSjälva Lejonporten är mellan den 26 juli och den 12 augusti men toppen är idag; 8 augusti.

För mig är det viktigt att ni känner efter fram till och med den 12 augusti nånting, och meddelar mig på info@lenaholfve.se eller kommenterar dels om rädslor släppt, och hur ni ser på den energiportal som nu är.

Känner av den?
Några har redan sagt mig att ni har vänner som spårat ur fullständigt, för de är inte jordade nånstans, och bilden av två helt olika jordklot blir allt tydligare. Intressant är det; vi får se om deras energiteorier håller, brukar de göra. Tiden är den bästa domaren.

 

Change Now, Not in 6 Months
This video will cover the Eclipse cycle of July 2019 and how crucial this turning point is for your true authentic emotional self. 6 months from Mid 2019, as we close 2019, the next Eclipse Cycle will be with the most intense alignment of planetary energies we have ever seen in our life.

Sidan kan komma att uppdateras senare idag om nån säger något vettigt om Lejonportalen, och då markerar jag det i ämnesraden.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.