Pappsen vaktar sin sjuka dotter, och Puffan är dräktig

Kickan, från kull 1, född i min klänningsgarderob

Dottern Kickan ska snart få komma ut, hon har ett infekterat sår i nacken som ska läka först, men hon bevakas snudd dygnet runt av främst sin far. Han, som är helt vild och inte kan klappas, följde även med henne första gången till veterinären.

Mamma Puffan är dräktig, för tredje gången med samme make om jag förstår deras beteende rätt, och kattungar väntas väl i mars.

Hon är bra rund om magen nu.

Dräktiga Puffan

Hennes syster Piffan har bara fått en kull, två kattungar, i min blomkruka, och som hon först gömde bakom spisen, och sen bar ut. De är uppväxta två, tre hus längre ner i en familjs trädgård.

Piffan är inte dräktig nu, och verkar inte vara speciellt pigg på moderskap.

En svensk uppfödare sa mig en gång att fäderna struntar alltid i sina ungar, väntar bara på att få sätta på döttrar, några kattäktenskap existerar inte, än mindre mödrar som väljer, de våldtas.

Det säger allt, om Sverige, och den extrema sexualiseringen  – rampant sexism – och faders- föräldrahatet, som ingår då man bygger en fascism. 

Piffan flyttade ungarna från blomkrukan

fascism

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.