En rejäl överkurs för de som är nyfikna på energifolket

astro e

Skärmavbild  klIdag, och över helgen, är det solstormsdagar och solen går strax upp på Cypern, och jag ska därför bege mig in från min insynsskyddade terrass, och inomhus har jag sällan någon skrivlust. Vi får se när jag återvänder.

Inblick i en Ankdamm
Skärmavbild  klVideomakaren är en rätt ifrågasatt kille, Gian Paolo DiCocco, som är i luven på många av sina kolleger men det betyder inte att han är en idiot.

En känd energiman, David Palmer, gifte sig för några år sedan, och GianPaolo DiCocco räknade och gjorde en video om saken, och sa att det där går åt skogen. Han förstod inte riktigt hur Palmer, som borde ha räknat själv, tänkte… och det blev storm.

GianPaolo DiCocco la ner sin kanal…
David Palmer skilde sig, och har nämnt i en bisats att han höll på att bli helt ruinerad, och GianPaolo DiCocco öppnade en ny kanal eller döpte om den. Han fick rätt…

Under videon om Trump lägger jag en, som jag kan tänka mig har stört, och många undrar om killen är enbart galen. Han blev i princip utskrattad då han sa att Trump skulle vinna valet men han var inte ensam om det. David Palmer var en av flera som räknade på just valet, och som sa att Clinton kan omöjligt vinna.

GianPaolo DiCocco sysslar rätt ofta med politik och politiker, och jag upplever att det är rätt roligt att lyssna på honom. Jag upplever också att han ofta får rätt, och det är inte min sak att döma om han är galen eller inte.

Killen är ofta underhållande och det räcker för mig, och han har infallsvinklar som är roliga
Så länge han inte pepprar folk med en AK4:a är det okej för mig om han är ”galen”.

Genialitet släkt med galenskap

Ibland har jag funderat på om han är ett geni
Skärmavbild  klSkillnaden mellan geniers hjärnor, och folk med hög IQ, är att geniernas sorterar bort allt oväsentligt med automatik medan folk med hög IQ hör och ser allt men måste sovra.

Många personer som är extremt framstående på olika intellektuella områden lider av någon psykisk sjukdom, eller har åtminstone problem att klara sig i vardagslivet.

Om nu hånfullhet är typiskt aktiva alkoholister så är sarkasm typiskt för genier, och han är ofta det.

GianPaolo DiCocco har fått stryk för hur han ser ut
Skärmavbild  klI denna video nedan visar han sig inte… Säg något han inte har fått stryk för…  många har hoppat på honom för såväl utseende som det faktum att han är jude. Han har också ett gott självförtroende som väl kan reta folk?

MEN… han fick rätt; David Palmer skilde sig, efter nått år
Skärmavbild  klOCH Trump vann valet…

Nu räknar GianPaolo DiCocco, framför våra ögon, på frågan om Trump gjort något fel avseende Ukraina, och kommer fram till att det har han inte.

Han räknar också på konsekvenserna för anklagarna, och de får stryk. Även i USA ska ju vänstern sänkas. GianPaolo DiCocco anser också att ekonomin och rikets säkerhet påverkas.

På slutet nämner han vilka som är skyldiga
Det kommer en ny video om dem senare. GianPaolo DiCocco är redan utredd av FBI… och han lever än.

With the United States on the brink of political and economic disaster, Dr. D of Astrology blows the cosmic whistle on the Trump impeachment crisis plaguing the nation.

https://www.youtube.com/watch?v=4QYReYe2zns

 

https://www.youtube.com/watch?v=048wo2Pmm1Q

https://www.youtube.com/watch?v=MEtsUkRIOOk

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

5 kommentarer

 1. Jag kommer ihåg en dokumentär som gick på SVT, förmodligen på 90-talet. Den var gjord av Werner Herzog och handlade om den italienske renåssans-fursten Carlo Gesualdo. När han kom på sin fru med att ligga med en annan man flippade han ut totalt. Mördade både frun och älskaren och högg ner en hel skog i rent raseri. Men han var också en skicklig och erkänd musiker som skrev många vackra madrigaler. Som sagt, skillnaden mellan geni och galenskap har väl aldrig varit så knivskarp som i fallet Gesualdo.

 2. Det är en undercover från CIA som har buggat Vita Huset och vidarebefordrat avlyssningen till Demokraterna. Deep state vilar aldrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.