Out with the bad guys and in with the good guys

Skärmavbild  kl

Nedan har jag lagt en intressant video om slaget om planeten som ska ha startat 2012 och det som ser ut som extremt stökiga tider kanske i verkligheten ska benämnas som spännande? I videon nedan sägs att det handlar om;
”Out with the bad guys and in with the good guys!”

Barns minnen från tidigare liv – Forskningen som skakar om vår världsbild och det är väl inte bara den som skakar om? Allt vi tror oss veta ska vi nog slänga in längst in i garderoben. Vi måste nog tänka helt nytt.

Skärmavbild  klDet jag själv ser fram emot mest av allt är att få uppleva hur den västerländska medicinen går i graven och det beror givetvis på att jag dagligen har med extremt sjuka att göra, och som är det helt i onödan.

Redan på 50-talet fick en Nobelpriset i medicin därför att det bevisades att i botten på det mesta ligger inflammationer. Det är 70 år sen…

Skärmavbild  klDem kan man slå ner ganska lätt men…  man tjänar ju inga pengar på folk som blir friska…  så vi har horder med kvinnor främst som har varit sjukskrivna i tio, femton, tjugo, tjugofem år helt i onödan om man inte anser att försäljning av psykofarmaka är nödigt…

Ibland tror jag att hela upplägget handlar om t.ex. familjesplittringarna därför att man tutar i de unga att allt är socialt och psykiskt när det i själv verket är fysiskt.

Panikattacker och ångest t.ex. är leverns språk

Personer med fibromyalgi har inflammation i hjärnan  /  Depression kopplas till stegrad hjärninflammation.

Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…Källa

Ser jag fram emot! Det ska firas med en tur till huvudstaden idag…  kommer att bli många partyn framöver!

https://www.youtube.com/watch?v=cfUBe5pfXqE

144 000 individer med specialuppdrag, och är Jordan en av dem?

 

 

 

 

 

Om en timme åker jag …

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

 1. Artikeln på Newsvoice, Barns minnen från tidigare liv. Är mycket bra. Hänger perfekt ihop med kvantfysiken.

  Boken Liv före livet av Helen Wambach, som kom 1994, är banbrytande, men har uppmärksammats mycket litet.

  ”Två års vetenskaplig forskning ligger bakom den rapport som presenteras i den här boken. Wambachrapporten består i huvudsak av intervjusvar samt analyser och kommentarer till det framtagna undersökningsmaterialet. ”
  https://www.bokus.com/bok/9789151402871/liv-fore-livet/

 2. Svenskar har alltid problem med allt som inte är fysiskt förmodligen för att vi är en mkt ung kultur.

 3. Jag vill mena att de Nordiska folken har mycket gammal kultur. Beskriven i Homeros texter, Iliaden och Odysseen. Italienske forskaren Felice Vinci beskriver i boken sammanhanget: Skandinaviskt ursprung för Homeros dikter.

  Detta tillhör äldre bronsålder, ca 3500 år sedan. Dikterna traderades genom generationer, tills de nedtecknades på 700-talet f.Kr. av Homeros. Vid den tiden hade en stor del av de nordiska folken flyttat söderut, pga. klimatförändringar, längs de traditionella handelsvägarna via öst-europas floder till östra Medelhavet. Det är belagt att metallen i bronsföremål hittade i Norden har sitt ursprung på Cypern.

  Denna gamla kultur fortsätter fram till Vendel- och Vikinga-tid. Den bryts först genom Vite-Krist.

  Vinci har gjort djupgående analyser av texterna och applicerat de på bronsålderns värld och funnit att geografi, klimat, astronomi osv passar mycket väl inpå Östersjö området. Och passar mycket dåligt in på Medelhavet.

  https://www.bokus.com/bok/9789185889211/skandinaviskt-ursprung-for-homeros-dikter-utspelar-sig-iliadens-och-odysseens-aventyr-i-ostersjon-och-nordatlanen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.