Och hur rädda bör vi vara för Asien, som tar över?

Bild    kl

Inte alls.

Skärmavbild    klVi minns den svenska tanten, som åkte till Indien, och det är alltid, utan undantag, på det viset att då folk åker ner varnas de av vänner.
-Du kommer bli våldtagen där!

Vi bor i ett land som projicerar dvs. svenska politiker, mediafolk och därmed befolkningen limmar våra problem på andra länder.

Jag har utrett våldtäkterna i Kerala, dit jag åker, och de är 33 miljoner invånare, och har 3 per dygn. Vi är nästan 10 miljoner, och har över 100 per dygn, och få klaras upp, och där klaras i princip alla upp. Det betyder inte att man ska ta risker, det ska man aldrig, och i norra Indien i drogområden har de problemet.

Skärmavbild    klNär vännerna har varnat färdigt för våldtäkterna, som inte existerar, varnas man för att ”du kommer inte stå ut med att se alla fattiga barn”.

De existerar inte heller i Kerala.

Så, vad existerar då?
Mygg! Morgon och kväll!

Det varnar inte vännerna en för därför att de vet inte om dem. De vet egentligen ingenting alls om verkligheten men de har läst svensk press.

oJag får ofta frågan hur jag orkar med alla hemska män här på ön. Postmästaren? Jag minns då jag fick boxen av honom, åkte och köpte ett lås, det var för stort, och han sa;
-Jag har borren hos min svåger, men jag borrar ett större hål på måndag!

Jag har inga problem med honom heller…
Vi har inga större problem alls eftersom de som dyker upp blir lösta blixtsnabbt.

Högst upp ligger en bild på en problemlösning
Jag sa det magiska ordet ”Problem!” till värden, studenternas vänner som kom på besök tog min p-plats, och jag vill ha arbetsro på terrassen.
-No problem, sa värden, och skickade hit tre man och fyra blomkrukor. Nu kan ingen parkera där, utom jag, för jag lyfter undan den minsta om jag vill köra in en hyrbil.

 

https://www.youtube.com/watch?v=pHaXOzVyHzI

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.