Nytt år, ny budget

Som vi redan vet ökar ryssarna sitt försvarsanslag från 2-3% till hela 30%, den 1 januari, och det mesta tyder på att de ämnar plocka ner nazistater för tredje och förhoppningsvis sista gången. Författaren Snyder får rätt; ww1+2+3 är samma krig, bara pauser emellan.

SvD har talat ut, klicka

De har haft 100 000 man i gång, ökade till 200 000 nyligen, men kan sätta in som mest 3 miljoner soldater.

De stänger nu sina gränser, de har uppenbarligen attentat inne i Ryssland, och undantagstillstånd iscensätts vilket är preludiet till ett storkrig vilket SvD inte förstår.

NATO har enorma vapenlager i Ukraina nu, och skottar in soldater i Polen, vilket betyder att ryssarna har inget val, de lär invaderas, igen.

Ryssarna har sagt från dag 1.
-Attackeras vi med vapen tillverkade i väst tar vi Vita huset, Pentagon samt London.

Utför de detta så kommer de slå sönder hela fascistbygget. Jag kan rätt mycket, men människor som Putin och Lavrov kan mer. Jag gissar att västbankerna är en motor liksom oljeindustrin i väst, och de vet. De har en stor underrättelsetjänst till sitt förfogande, det har inte jag. Vi såg nyligen att ryssarna vägrar sälja olja till EU-länder som kör ockerpriser mot sina medborgare = en attack mot arkitekter.

Svensson lär protestera ända till den dag det står klart att alternativet är att äta grillad bög och vatten till middag.

https://youtu.be/w1UzF9fS6j0

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Lika bra om Ryssland invaderar hela Europa därför att västs galna och sinnessjuka system är inte värt att behålla och försvara. Det är inte värt att försvara skyhög grov brottslighet, skyhöga priser på allt, skyhöga skatter och en kultur som gör barn och ungdomar psykiskt sjuka. Därför är det bättre att Ryssland går in och invaderar hela Europa. Detta kan tyckas vara hårda ord men det är det enda som skulle hjälpa för att stoppa det sinnessjuka väst en gång för alla.

  2. De gjorde ett misstag förra gången, splittrade bara Tyskland, jag gissar att de ämnar splittra upp precis hela väst i vapenlösa småbitar. Vi får se, tiden är den bästa domaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.