Nu ska alla gå under; s-regeringen vill exportera feminismen

feminism

vapenJag har mycket svårt att tro på att det kan finnas någon enda nation i hela världen som vill ha den, mer än möjligen pengarna. Sverige har i åratal försökt exportera sin förryckta sexköpslag utan att lyckas. Nej, vem vill ha en oreglerad, ljusskygg och förnekad sexhandel under jord? Ingen.

Världen skrattar åt Sverige allt oftare
Som vi redan har konstaterat – i denna artikelserie om feminism – får du mer och mer våld ju mer du feminiserar männen därför att du kväver samtidigt maskulin energi. Du gör dig av med energin beskydd t.ex.

Ett land som ligger tvåa på världslistan avseende våldtäkter, och på plats två efter det krigsdrabbade Ukraina avseende brott i allmänhet inom EU, har inget att lära världen mer än möjligen att man ska sopa rent runt sin egen dörr innan man ger sig på grannens.

Kvinno- och barnmisshandeln är outstanding och alla kurvor pekar upp, upp och åter uppåt. Den så kallade ”psykiska ohälsan”, som inte sällan är mögelförgiftning, ökar och ökar och ökar.

WHO har skrivit att de är bekymrade därför att bostadsbeståndet är på god väg att mögla sönder. Bara för att fixa det ”lilla” problemet behövs beskyddande energier, initiativförmåga, service, närvaro samt resursrikedom.

Näst efter Pakistan är det svenskan som har det absolut värst i hela världen
Inte sällan beror det på att man har förtryckt maskulin energi sedan 60-talet. Det är fullt möjligt idag att bli våldtagen i ett badhus t.ex. och 20-30-40 individer glor utan att ingripa. Det krävs beskydd, service, initiativförmåga, styrka för att göra det och den energin är snart helt dödad i Sverige.

aldreVåra gamla dör på ett par veckor då de hamnar på hemmet
Det finns inte tillräckligt mycket service-resurs-beskyddarenergi avseende dem. Vi har inte ens trafikskyltar utanför våra äldreboenden!

40 000 undernärda inom äldreomsorgen | SvD
Äldre blir sjuka och dör av att lämnas ensamma” – DN.SE
Fler dör snabbt i äldrevården | Vision

Mördarregeringen vill dessutom kriga mot Ryssland, samt skapa ett inbördeskrig, vilket också hänger samman med  förtrycket av maskulin energi.

skulinDe vill alltså att fler länder än vårt eget ska börja hanka sig fram, och utan beskydd av den egna befolkningen, och den ska bli svagare och svagare.

Ingen energi för att ta initiativ och all service ska utplånas
Hela världen ska scanna sina varor själva i Coop som dessutom ska börja vägra ta kontanter. Alla ska gå omkring som zoombis utan nån som helst närvaro.

Alla ska uppleva hur det är att vara dödssjuk, och gå till en läkare som bara stirrar ut genom fönstret där denne sitter i sin energi, präglad av allt annat än service och närvaro, och alla länder ska se sina stater falla samman…

Världen kommer förhoppningsvis att säga; Nej tack! Ni får gå under själva!
pplatsgravid
Sverige kan istället importera p-platser öronmärkta för gravida nära ingångarna till varuhus t.ex. Sverige kan införa extra breda parkeringsplatser öronmärkta för kvinnor!

Precis, bara för kvinnor, eftersom all forskning visar att vi har svårare att parkera än män. Däremot kör vi bil bättre och säkrare än män varför våra försäkringspremier borde sänkas.

pplatskvinnor

Hur överlever vi?
En indiska frågade mig hur vi klarar av att leva utan chaufförer och hembiträden, och jag svarade att det gör vi inte. ”Vi stressar ihjäl oss samt äter industrimat som gör oss sjuka. Äktenskapen håller sällan. Vi lämnar bort spädbarn, men inte tvätten. Vi har den märkliga ordningen att det är fint att lämna bort sina barn hela dagarna men väldigt fult att lämna bort tvätt eller ha hemhjälp. Sköta andras barn är fint men sköta andras golv är jättefult. Dessutom har vi inte råd för det mesta går iväg till skatter och avgifter”, svarade jag och möttes av huvudskakningar.

”Har ni inte ens chaufförer?”
”Taxi, kommer en ny person varje gång, man känner dem inte, men få har råd”.
”Herre Gud!!! Stackars er!”
”Precis”, svarade jag.

gralOne of the most fundamental aspects, or “rules” of the relationship game is to understand masculine and feminine energy. I’m not talking about bodies, men and women, husband and wife, parent and child, or lovers. I refer to your nature and expression of personal masculine and feminine creative energy. Without understanding masculine and feminine energy, we can become very much out of balance. Läs mer

maid

 

Rosling: Svenskarnas världsbild är helt skev 

Hans Roslings sista försök att få oss att förstå världen 

https://www.youtube.com/watch?v=p1Ahy6m4wHM&t=35s

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.