Nu vet media

Omslag kopia

tomita

Kishti Tomita har talat om via SvR att hon hade förgiftningar:
– Jag hade koppar- och blyförgiftningar, Mykotoxin i lungorna också. Läs mer

Vi är väl några som minns henne ifrån ”Idol” och att hon ofta uppträdde med den hinduiska röda pricken mellan ögonen.

Kishti

Pricken är en symbol för fromhet och signalerar att personen är hindu. Den symboliserar också det tredje ögat som ser inåt, mot gudomen.

Ogifta kvinnor har en svart prick, medan gifta bär en röd prick. Den röda står också för att kvinnan är lycklig.

Det är väl en kvalificerad gissning att hon fick sin diagnos i Indien
Dels för hennes anknytning, och dels för att vi vet att de prover som krävs tas inte i Sverige eftersom förgiftningar inte riktigt ”finns” – allt är psykiskt, socialt eller arbetsrelaterat. Vi skickar våra biologiska prover till USA och Tyskland.

Sverige har tre strängar på sin lyra 
Det är nästan helt uteslutet att Tomita kan ha fått diagnosen koppar-blyförgiftning samt Mykotoxin inrrikes eftersom alla stressjukdomar och utmattning anses vara psykiska, sociala eller arbetsrelaterade.

Läs mer

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.