Nu upptäcker snart ”alla” vad klimattjafset gick ut på…

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klKlimattjafset är ett IQ-test, och den kortlek som anses vara NWO:s handlingsplan har ett kort kallat ”Global warming”.

Det har spelats ut för att kunna beskatta oss än mer, den politiska adeln har kunnat anställa än fler kompisar, man har skapat den viktiga rädslan och oron samt IQ-testat människor kollektivt.

Skärmavbild  klNu omvandlas IQ-testet till nästa fas; foliehattsfasen dvs miljoner människor, och en stackars 15-åring, ska gå i väggen och bli väldigt förvirrade. Folk har säkert sagt dem att om du får som du vill skulle växterna dö men de är en mediageneration och klimathysterin har blivit som en religion.

Frågan är om någon av dem kommer att engagera sig mer?
Det är nog avsikten att de inte ska det heller. Det vi kan lära oss är att när motståndet mot ett utspelat kort blir för stort vänder de blad, och om vi kommer på dem i förväg spelar de aldrig ut kortet och lägger ner planen.

Skärmavbild  kl

Många har blivit osams via den polariseringen
Själv har jag varit hyfsat förskonad men jag har lyssnat på mängder med äldre som upplevt hur deras 25-30-35-40-åringar ”gjort slut” med dem av klimatskäl.

Vad ska de tro när kommuner betalat terapier mot klimatångest och media hjärntvättar hela generationer? Vi ska nog inte gå hårt åt dem för de har inte gått i en skola värd namnet utan mer i en fördummande propagandaskola.

Skärmavbild  klEtt annat IQ-test, som har börjat dyka upp, är påståendet att jorden är platt, och det är samma med det kortet att de som inte har gått i en vettig skola kan nog åka på det.

Jag utredde påståendet för några år sen och kom fram till att  solen skulle aldrig gå ner på olika tider över hela jorden om den var platt. Redan på 300-talet före Kristus förklarade filosofen Aristoteles att jorden är rund eftersom han hade lagt märke till att stjärnhimlen ändrar utseende när vårt avstånd till ekvatorn förändras. Det skulle den aldrig göra om jorden var platt.

Men de vet inget om nån filosof Aristoteles
Jorden kastar en skugga på månen, som vi kallar för halvmåne, och en platt jord hade inte kunnat det. Man kan se fartyg dyka upp i horisonten, och det hade man inte kunnat se om jorden var platt. Månen är också olika stor, beroende på var du befinner dig, och den skulle man se exakt lika oavsett var du än befann dig om jorden var platt.

Stoppa NWO
Skärmavbild  klFilm ett visar alla kort, och om man vill stoppa NWO:s planer gör man nytta om man sprider information om kort efter kort därför att det är uppenbart att de ställer in dem om / när motståndet blir för stort – de vill inte bli utskrattade. Ett kort röjs i precis rätt tid för att förödmjuka de som gick på det.

Jobba för NWO

nfrekvent nu och bakom står med stor sannolikhet agenter.

Är de inte avlönade agenter är de nyttiga idioter och det gäller alla som polariserar.

Påpekar du för en sån att de jobbar (gratis?) åt NWO då de polariserar, och de fortsätter, skulle jag se dem som betalda agenter.

De ser då på ytan ut som om de vill rädda landet men är i verkligheten landsförrädare av stora mått och förhoppningsvis åker de dit längre fram och då bör livstid vänta som är normalpåföljden för det brottet.

Vi vet alla hur det ser ut då NATO ”hjälper” länder.

Skärmavbild  kl

 

 

 

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

 1. Hoppas att fler kommer till insikten om att det handlar (som alltid) fattig mot rik och tvärtom. Rika har usurperat den absoluta makten och med alla medel tänker de behålla greppet om 99,999 procenten. Allt tjafs om stater, ideologier, KLIMATET, gender är tvål i ögonen.

 2. Jag vet att du har studerat kortleken och vet förmodligen mer än mig om den. Men en sak jag undrar om det finns någon som faktiskt har spelat spelet? Det borde finnas en manual och att man kan få poäng gör att jag misstänker att man behöver rollspelstärningar av lite olika form. Hade jag bara haft nån att spela med hade jag kunnat testa det själv. Men det hade ändå varit intressant för att studera vad som händer. Om man kan vinna spelet eller om det får olika utfall beroende på hur många gånger man spelar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.