Uppdat: Nu kommer reaktioner

Atelje Lugnet, Boden

Reagerare lär reagera, det är självklart, de är så historielösa att de inte ens vet vad ett imperieskifte är för något. Putin har sagt att det blir ingen som helst fred innan the new world order – den nya världsordningen – är på plats – inte den västerländska fantasin som går ut på att rika i väst eller Bill Gates styr världen ungefär, utan den kinesiska, se video 2.

Jag har lagt ett klipp nedan som enbart får gestalta att man kan inte styra ett samhälle utan planering. Oj-kulturen funkar inte.

Det är ett gammal imperiums dysfunktion som banar väg för det nya
Det imperieskifte vi nu lär få se, mer och mer av under 2023-25, är planerat sen 90-talet förmodligen. Jag själv tror att det startade samma dag som video 3 sändes. Putin var inte president då utan premiärminister, och sen började han resa, ingen har rest runt så mycket som han, någonsin.

Men på sikt kan Kina inte leda världen i 400 år, eftersom de också står med för få unga, så det bör bli Indien inom 20 år. Det är i princip bara Indien och Afrika som har normala befolkningar.

Det normala är många unga i botten, och få gamla på toppen.

 


 

Sveriges befolkningspyramid år 2016

5 år sen

Putin: Who gave NATO right to kill Gaddafi? Libya was the only country in the world with zero debt

1 år sen

 

Listor


Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.