Uppdat 2 ny bild: Röd flagga; Namninsamling = registrering?

Jag fick ett tips av en FB-bekant, och uppmanades att skriva på en namninsamling.

Den är startad av en STEFFEN WINDERLICH, som presenterar sig som Head of Business Control at FCG på Linkedin, och med texten:

”Fast-learning leader combining first class analysis skills with exceptional interpersonal skills, with in-depth knowledge of FP&A and organizational transformation. Coming with a dedicated way of working, passion, integrity, thoroughness and drive. Offering 10+ years of Finance & Controlling experience, broader knowledge of accounting, payroll, pricing, procurement, and an easy-going personality.”

Jag gissar att de har betalt för att driva kampanjen.


”Head of Business Control” tar alltså in namn nu, och har redan fått in cirka 45 800, därför att folk på allvar tror att den åtalade mannen gick fri för att domstolen inte vet vad ordet snippa betyder, och så är det inte, se tagg.

Jag har sett en insändare, en!, skriven av en jurist, som pekar på det verkliga problemet; åklagaren, som inte har gjort sitt jobb, och som dessutom vilseleder allmänheten rätt grovt, trots att hon inte ska ”kvälja dom”, som det heter, målet är dessutom sekretessbelagt, och hon har i princip yppandeförbud tills dom vunnit laga kraft dvs HD har dömt eller avvisat.

De 45 800 som har skrivit på har förmodligen inte läst domen, och de känner nog inte till att HD tar bara upp prejudikatsfall och rättegångsfel. De lär säkert gå i taket om HD inte tar upp målet, och namninsamlingen tyder på att det sitter som berg nu: om många tycker samma sak så vinner man.

Risken att de registreras är megastor.

Det som skiljer Sverige ifrån TRNC, där jag befinner mig, är att ingen, absolut ingen, skulle ens debattera en rättegång, och försöker du lär du få svaret:
-Jag har inte en susning, jag är inte jurist, du kanske ska fråga i kommunhuset, de har nog!

När man bygger en fascism ska var man bli en domare, känslor av förnedring och maktlöshet ska skapas, och det är väl precis vad vi ser ske nu, och det fungerar uppenbarligen.

Jag tar mig för pannan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.