Några som inte älskar oss håller på att förändra vårt land

n e

”Några som inte älskar oss håller på att förändra vårt land”, var titeln på Maria-Pia Boëthius bok, och som utkom 1997. Då kan vi dra slutsatsen att författaren började känna det runt 1994, tänker i minst ett år, skriver i ett… tog ett tag att trycka på den tiden. Då var det viktigt att vara en för-fattare så att dina böcker inte kom ut efter en process utan helst innan någon annan hade upptäckt den.

Du måste känna tre, fyra år i förväg vad som är på gång
Få vet vad det innebär ens att vara författare, och idag ger många ut själva och kallar sig raskt ”författare”. För att bli medlem i Sveriges Författarförbundet krävs att man givit ut minst tre böcker på ett förlag.

Dessa tre böcker ska innehålla tankar och gestalta händelser som aldrig förr har publicerats. De ska vara nya, och helst före sin tid. Titeln ”Några som inte älskar oss håller på att förändra vårt land” måste i sig ha varit en revolution, och tanken att någon vill oss illa var garanterat helt ny.

 

presidenten
Räkna med otippade händelser

Energisamtal saknas 
När jag avlyssnar folk på caféerna, och de främlingar jag möter i hemmen, kan jag räkna på ena handen hur många det är som drar till sig goda respektive onda energier.

Begreppet ”energier” är i princip helt förbjudet för oss, ändå styrs allt av just energier, och attraktionslagen är superförbjuden som kan kortas ner till följande påstående:

Klaga över något så får du in mer av det du klagat över. Var tacksam för det du redan har så får du in mer och allt du behöver.

Ett klassiskt exempel är alla svenskar som klagar över att de inte har några pengar, och som visar att de vill inte betala för något, allt ska helst vara gratis, och som är samma personer som anser att pengar är hemskt, fult och en vedervärdig uppfinning.

Deras egen uppfattning om pengar – det är något ont – styr innehållet i deras egen plånbok – den är tom. Universums energier försöker alltid skydda oss, och tycker vi nu så illa om pengar ska vi givetvis inte drabbas av några.

När jag funderade på Boethius boktitel undrade jag när vi sist hade en stor ledare som älskade folket?
”Det var en gång en kung som älskade teater. Men folket älskade inte sin kung. Därför bestämde han sig för att bli hjälte och rädda sitt folk från dumma fiender. Men hur blir man hjälte om det inte finns några fiender? Inga problem, om man är grym på teater…” källa

Texten ovan handlar om Gustav III, och jag får fundera på om han var först ut som skådespelare och regissör av verkligheter som inte fanns?

david
Klicka

Vi är just nu inne i det som kallas för eclipssäsong
Vi har en av tre kvar, och den som nu är omstörtande och i klass med den som var år 2011 då många fick sina liv helt upp- och nedvända.

Den sista kommer nästa vecka, och man kan väl säga att  man märker av dem så långt att det händer saker man aldrig trodde skulle kunna hända, och de är till för att föra mänskligheten framåt samt att relationer ska testas, fördjupas, provoceras, djupna eller brytas.

Det uppstår situationer där du måste säga nej, för du kan inte säga ja utan att själv medverka till att en katastrof skapas, och du förstår att det blir en katastrof, det går inte att säga ja.

jalv
En som begick självmord nyligen

Energifolket har tidigare meddelat att det lär hagla självmord – nu när agnarna ska skiljas från vetet i ”den sista tiden” – då ondskan ska gå under.

Förmodligen står de inte ut i den allt högre energi som är nu?
Jag har mött enorma mängder människor som sagt, ”jag kan knappt andas”. De tror att det är värmen men om energifolket har rätt, brukar de ofta ha, meddelade de när de berättar om andningsproblemen att de åker upp nu i frekvens.

Den som förklarar skiftet absolut bäst är David Palmer ovan, som tar 16.95 USD, och som är värd varje cent, och nedan lägger jag några gratisvideos om skiftet som pågår här och nu och över hela klotet.

Med eller utan att kolla videos var beredd på omvälvningar.

Sverige genomgår nu … är detta en usel period när landet Sverige tappat kontrollen över sig självt.
Läs mer, av Siwert som är den ende energiman värd namnet som vi har, och han meddelade just att en bok är på väg. Den lär vara sprängfylld med tankar ingen tänkt förr. Jag tror att han har tagit gamla artiklar om politiker och skapat en samlingsbok, minns att jag sett nått om det förut.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Vet du vad? Jag började läsa här för bara några dagar sedan och det stora börjar öppna upp sig för mig nu. Har levt i så mycket negativ energi länge. Börjar känna mig positiv och …nästan kreativ. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.