Mot alla kulturella regler

Ljusfenomenet som syns i video 1 före skakningarna torde vara grunden till HAARP-misstanken, och den stärks av: Turkiets utrikesminister Mevlüt Cavusoglu meddelade på måndagen att samtalen mellan Sverige och Turkiet gällande Nato ska återupptas.

Det är rätt otippat därför att man har redan haft samtal, Sverige lovade, bröt löften, säger Turkiet.

saudi arabia is building a mile great wall to shield itself from isis
I Saudi är de muslimer och de har byggt en mur mot ISIS.

Jag säger nog mer att svenskar vet inte ens att PKK och Muslim Brotherhood är terrororganisationer. Inte en käft googlar på engelska, alla läser varandras texter, och landet är superisolerat.

Man vet nog att ISIS är det, men man tror att de är muslimer. Om de vore det skulle inte Saudi lägga ner miljarder för att skydda sig mot dem/ Irakgränsen. De skulle inte gripas och få 25 års fängelse här.

Under hot om fler jordbävningar bör Turkiet säga ja till Sverige, och sen lämna Nato själva, vi får se.

Jag kan inte HAARP eller jordbävningar, men jag kan Imperiet, varför jag lyssnar.

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.