Överlagt mord, och spermier jag inte tror på

Skärmavbild  kl

När man bygger en fascism ingår sexualisering.

Vi ska se hur det ser ut när den nästlar sig in i ett mord
En 69-årig kvinna har skrivit: ”Det måste bli ett slut på detta!” Det sexualiseras direkt i Dårhuset, och blir till att hon menar sitt sexuella förhållande till 19-åringen, som är 26 år i verkligheten. Inte att han t.ex. måste sluta ljuga och manipulera. I mina ögon är det ett grovt förtal av avliden som pågår.

https://www.youtube.com/watch?v=LTYvZ9Ad8V8

 

Den 20-årige man som står åtalad för mordet på sin lärare har erkänt i förhör att det var han som tog hennes liv. Enligt hans försvarsadvokat Anders Olsson har 20-åringen känt sig utnyttjad av den 69-åriga kvinnan. – Han har känt sig utnyttjad på olika sätt av målsäganden, både känslomässigt och sexuellt, säger Anders Olsson. – Hon har varit lärarinna till honom, och sen har den här relationen utvecklats till mer än bara en vänskap, säger vice chefsåklagare Cecilia Aronsson. (Texten till inslaget ovan.)

Flera har rapporterat om ”batikhäxan” som förförde en nittionåring…
Hon har gjort anteckningar i en dagbok där man sexualiserar varje kommatecken på ett sätt som bara kan ske i Sverige.

Hon har gjort en i sammanhanget intressant anteckning: ”JAG STÅR INTE UT! Inga fler manipulationer!” Det har också sexualiserats, och ses som att hon inte står ut, utan honom. Jag läser nått helt annat nämligen att hon kommit på att han manipulerar våldsamt, och det är det hon inte står ut med. Detsamma gäller texten högst upp; det måste bli ett slut på detta – att hennes elev ljuger jämt.

Tio procent av pedofilerna är kvinnor
De är rädda för andra vuxna – hon hade massor med väninnor – och de lever isolerat – stämmer illa. De är också oftast seriebrottslingar dvs har hållit på i åratal och med många; inte sällan 150-200 offer.

Ingen i hennes omgivning, inte hans heller, har hört talas om något förhållande
De som kände henne väl säger; Omöjligt! Hon undertecknar med ”Mormor” då hon skickat SMS. Det faktum att ingen känt till något förhållande blir nu till att hon har hemlighållit det i ett år.

Jag ser en slipad mördare, som troligen har mördat förr, framför mig
Skärmavbild  klEn som vill undkomma överlagt mord genom att göra sig till sexoffer.

Alt 2. En ISIS-soldat som har i uppdrag att på plats utreda vår lagstiftning avseende mord, och som i så fall fritas senare.

Alt 3: Hon hade kommit på en manipulation, som var så svår för henne att upptäcka att hon inte stod ut, och hon konfronterade honom dvs ett hastigt och oplanerat mord… men det går bort om vi studerar strypbilden där han övar

Förundersökningen är på nära 500 sidor, och en hel del bilder, och jag vill inte lägga ut den av hänsyn till offrets familj, men jag ska klippa några invändningar:

Killen vet hur man ljuger
Skärmavbild  klHan är inte född 1999 utan 1992. Han påstår att han började arbeta som sjuåring då hans pappa inte gör det pga alkoholism.

Hans själv och kamrater talar om hans egna fyllor, och jag är inte främmande för att han projicerar och är en av de ungdomar som straffat ut sig hemma.

Det är bara de som har familjeproblem som vill lämna sitt land och sin familj, enligt de säkert 100 unga jag har talat med om det här.

I hans dator hittades stryp-bilden
Han har planerat detta länge men det tog ett tag innan han valde offer – se berättelserna nedan avgett av två vittnen.

I förhörsklippet med honom själv nedan säger han ”så vi, jag, dricker ännu mera vin”. Han ändrar sig från ”vi” till ”jag” möjligen för att han vet att en sån som jag kollar alkoholhalten i blodet på den avlidne?

Skärmavbild  klSäger han ”vi” spricker det därför att hon hade 0,40 promille vilket jag tolkar som två lättöl. Han själv hade 0,00 promille, så han ljuger även om att ”jag” drack vin. Han har inte druckit alls, och provet tas direkt då han gripits, och du gör av med i runda slängar 0.2 promille i timmen.

Det finns många liknande påståenden som snabbt smulas sönder därför att han ljuger
Han talar däremot helt lugnt och öppet med polisen om sin sexuella affär med en 69-åring, och i hans kultur är det en stor, stor, stor skam om han skulle ha sex med en 69-åring. En av hans vänner säger det i ett förhör; Omöjligt! Går inte!

Men hans berättelse om saken räknas nu som muntlig bevisning, och den hoppas jag att rätten inte godkänner för det här är trams:

Skärmavbild  kl

Mannen som samlar strypbilder är plötsligt ett litet barn som är rädd…
Den  storyn får stöd av teknisk bevisning, kan man tycka, och det gör uppenbarligen åklagaren. Hon köper det här, och det gör inte jag. Det är ingen konst för honom att smeta ner sig själv och offret med sperma efter det att han har dödat henne. Han har haft tid, möjlighet och motiv.

Skärmavbild  kl

 

Nedan klipper jag ut ur förhör med kollegor till den mördade
Angående det lilla barnet som blev rädd, hoppade ur sängen och sprang iväg…

Skärmavbild  kl

Ur förhör med en annan kollega

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  kl

Jag tolkar dessa två berättelser som att han i sin fantasi prövade dessa två kvinnor, som tilltänkta offer, men sen blir det den nu döda kvinnan.

The following two tabs change content below.
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.