Minst tio års naturkunskap erbjuds nu till alla som en present

Månen som vobblar skapar översvämningar, enligt NASA, men Rosalie Little Thunder talade om att Moder Jord skakar av sig parasiter.

Ovan har vi en helt normal cypriotisk katt, de är ”allas” katter, och jag hade i morse fem som övernattat på min terass.

De kan få en normal svensk turist att få ett vansinnighetsutbrott, det är synd om dem, de har ingen ägare, de lider…

De är normala, vi har haft katter i tusentals år som tagit hand om skadedjuren, och allt annat nyttigt de sysslar med.

De är ingalunda magra, kommun har vatten i låga fontäner, de lider inte, de jobbar med det som de ska jobba med, de är fullständigt helt normala. Det är inte normalt att ha råttinvasioner, som man har i väst, och inte minst i Sverige.

Det är turistsvensken som inte är riktigt klok…  och nu ska vi alltså ha minst nio års naturkunskap live, och det kan vara så att indierna har helt rätt i att rädda gamla skickar ut energier som påverkar solen, som svarar med vulkaner och jordbävningar.

Då får vi nog sluta svälta gamla till döds, vilket vi bör sluta med hur som helst, och ligisterna får tagga ner på gatorna, och US Army får gå i pension.

Stalltips: Naturen vinner.

Listan – solar minimum skapar kylan

Listan – vulkaner och jordbävningar

Spread the love
Om Lena Holfve 10729 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.